hafıza kartımı açamıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vgozdev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

vgozdev

Site Gezgini
Arkadaşlar hafıza kartımda önemli veriler vardı açmaya çalıştım biçimlendir diyor açılmadı bir türlü.. Öneriniz var mıdır varsa neler? Herhangi bir programla kurtarabilir miyim verilerimi?

Malesef :( çözüm bulamayıp bilgilerinizi kaybedeceksiniz. Benim hafıza kartımda aynı şeyi yapmıştı, hala bir umut durur bir kenarda. :-1:

hocam tecrübeyle sabittir ki kartınız bozulmuş. zaten biçimlendir de deseniz BİÇİMLENDİRİLEMEDİ diye uyarı verecek. internette en azından biçimlendirerek bilgiyi değilde kartı/flashı kurturmak için programlar var ama ben daha onlarında işe yarayanını görmedim.. bu programlarla belki kartı kurtarıp 2. olarakta veri kurtarmayla verileri kurtarabilirsiniz ama %1 bile sans vermiyorum. Senin anlıcan %99 o iş yaş

Benim usb belleğimde aynı hatayı vermişti hocam çok uğraştım ama sonuç hüsran oldu belleğin garantisi vardı değiştirdim ama bilgilerim gitti. Kartın garantisi devam ediyorsa değiştirebilirsin.

benim toshiba 16 gb gitti 2 tane Kingston'un demir 16 gb aldım hala kullanyorum belki toshibada sıkıntı vardır

Birde linuxta deneyin.Takınca biçimlendir diyen harddiskin içindekileri Data Recuvary Wizard programı ile kurtardım.Hafıza kartında olur mu bilmem.

BBNET
Geri