Hafıza kartı dosyaları karıştı farklı bir durum

Kodla Büyü

volkankoc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar telefonumdaki hafıza kartını bilgisayara taktım 8gb lık bir anda bir şeyler oldu şimdi özelliklerden bakınca 3 gb dosya var olduğu görünüyor fakat klasörler boş (virüs dosyaları gizlemiş değil) ama hafıza kartı içinde bir dosya var 3 gb lık ismi USBCH ve devamında bir kaç karışık karakter var. Tahminim veriler bu dosya içinde acaba ben bu dosyaları bunun içinden nasıl çıkartırım yada benzer bir durum ile karşılaşan var mı

sd ise direk laptopa takıp dene micro sd ise araya sd çevirici olmadan microsd kart okuyucusu ile dene.

faruk8542' Alıntı:
sd ise direk laptopa takıp dene micro sd ise araya sd çevirici olmadan microsd kart okuyucusu ile dene.

denedim bir çözüm yok şuan linux ile o dosyayı kartan bilgisayara kopyaladım elimde 3 gb lık bir tek dosya var herşey bunun içinde ama bu nasıl çözümlenecek.

hocam öncelikle imajını alın kartın sonra da scandisk(chkdisk) ile hataları düzeltmeyi deneyin. Flashda başıma geldiğinde işe yaramıştı.

dosyaları bir şekilde chk haline getirdim şimdi buradan normal dosya haline getirmem gerek chkmate chkback unchk yazılımları istediğim sonucu vermiyor bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim

BBNET
Geri