http://mazidagi.meb.gov.trKronos33' Alıntı:Adresi gönderin.
erbaa83' Alıntı:Joomla ile yapılan site açılmıyor ve google de bu uyarıyı veriyor... Ne yapılabilir??
matrix71' Alıntı:erbaa83' Alıntı:Joomla ile yapılan site açılmıyor ve google de bu uyarıyı veriyor... Ne yapılabilir??
site açılıyor. merak etme senin yaptığın ne bozulmuş ki şimdiye kadar....
tdepkamil' Alıntı:hocam bulabildiniz mi açığı? yönlendirme yapmışsınız. şimdi ben de rahatsız oldum. zira il milli eğitim sitesini joomla ile tasarladım. kurduğunuz eklenti, bileşen ve modülleri buraya yazarsanız belki yardımcı olabiliriz.
erbaa83' Alıntı:tdepkamil' Alıntı:hocam bulabildiniz mi açığı? yönlendirme yapmışsınız. şimdi ben de rahatsız oldum. zira il milli eğitim sitesini joomla ile tasarladım. kurduğunuz eklenti, bileşen ve modülleri buraya yazarsanız belki yardımcı olabiliriz.
Hocam tabiki bileşesen ve modüllerden olur genelde ama bu defa farklı bi durum var... Site kendiliğinden baska bir siteye
yönlendirme yapıyor.... Yani normal meb.gov.tr de php çalısmıyor... Ancak html sitesi cok güzel calısıyor...
Daha önce mebin e-dönüşüm ve internet şubesini aradım biz hallederiz dediler
ancak bi sonuc cıkmadı.. Bugün tekrar aradım yarın hallederizz dediler... Bekleyecez bakalım...
tdepkamil' Alıntı:erbaa83' Alıntı:tdepkamil' Alıntı:hocam bulabildiniz mi açığı? yönlendirme yapmışsınız. şimdi ben de rahatsız oldum. zira il milli eğitim sitesini joomla ile tasarladım. kurduğunuz eklenti, bileşen ve modülleri buraya yazarsanız belki yardımcı olabiliriz.
Hocam tabiki bileşesen ve modüllerden olur genelde ama bu defa farklı bi durum var... Site kendiliğinden baska bir siteye
yönlendirme yapıyor.... Yani normal meb.gov.tr de php çalısmıyor... Ancak html sitesi cok güzel calısıyor...
Daha önce mebin e-dönüşüm ve internet şubesini aradım biz hallederiz dediler
ancak bi sonuc cıkmadı.. Bugün tekrar aradım yarın hallederizz dediler... Bekleyecez bakalım...
hocam sanırım index.php dosyanızı değiştirmişler. geçmiş olsun.
Hocam cevabın için cok teşekkürler.... Daha önce joomla 1.5.3 ile yaptığım siteyi kople sildim ve 1.5.15 ile yeniden yaptım.. Siteyi yükledim yine aynı hatayı verdi...Sitede bos sayfa geliyor en altta da bitti yazıyor...İnternet@meb.gov.tr ye mail attım ve aradım bi baksınlar diye bi sonuc cıkmadı tekrr aradım bakıyoruz dediler.Ftp şifresini değiştireyim diyorum belki o zaman düzelir ...m32m' Alıntı:hocam senin yapman gereken 1. şey index php dosyasını yenilemek. yani kurmuş olduğun joomla sürümünün index.php dosyasını yeniden kök dizindedi dosyanın üzerine at. ikinci yapman gereken şeyse kendini müslim hacker olarak adlandıran bu salağın senin diğer dosyalarına da bağzı kodlar atıp atmadığını öğrenmek. bu kodlar ifarame, function ve var kelimeleri ile başlayan kodlardır. bun kodları bütün dosyalarda arayıp bulman çok ama çok uzun bi süreni alır. iyisimi sen ftp den dosyaları (kök dizindeki) bilgisayarına indir. sonrada bu kelimeleri indirdiğin dosyaların içeriğinde arayacak olan programla tarat ve sil.( programın ismini tam olarak hatırlayamıyorum, ama bu programı kullandım.sırf bu iş için hazırlanmış mükemmel bir program.) daha sonrada bu dosyaları yine kök dizine yolla.en temiz ve an sağlamı bu. ben bi arakadaşımınkine uyguladım ve artık tertemiz. şimdiden kolay gelsin.