Haber Scriptilerindeki gibi

Kodla Büyü

chernobil

Aktif Üye
Merhaba arkadaslar www.sakaryarehberim.com da olan ortadaki haber kısmı gibi şeyi ben nasıl yapabilirim ? hani bir haberin üstüne geliyorsun resim degişiyor , digerinin üstüne geliyorsun o haberin resmine geçiyor .. o şekilde nasıl yapabilirim ?

tdemirparmak' Alıntı:
www.dynamicdrive.com adresinden belki istediğin gibi bir haber manşetleri script'i bulabilirsiniz.

Hocam haber scripti istemiyorum .. Sadece haber scripti diye örnek verdim , www.sakaryarehberim.com sitesinde ortada bulunan haberler gibi ; haber yazısının üstüne geliyorsun haberin resimi çıkıyor yanında o tarz zaten örnek verdigim sitede var..

chernobil' Alıntı:
KAYIBEY' Alıntı:
Hocam benim şu linkte açtığım başlıkta okul için bir şablon hazırladım ve o şablonda tam sizin bahsettiğiniz şey var:

http://www.bilgisayarbilisim.net/okul_s ... 25150.html

Evet hocam aynı sizin o şablonda hazırladıgınız gibi fakat ben o şablona baktım o sistemi nasıl hazırladınız ?

Hocam dosyayı veriyorum. Dosya içerisindeki index.html sayfasının adını haberler.html yaptım ve üzerinde gerekli düzenlemeleri yaptım. Sonra haberleri göstermek istediğim sayfada bir iframe alan oluşturdum ve haberler.html yi o iframe içinde gösterdim. Kolay gelsin.

KAYIBEY' Alıntı:
chernobil' Alıntı:
KAYIBEY' Alıntı:
Hocam benim şu linkte açtığım başlıkta okul için bir şablon hazırladım ve o şablonda tam sizin bahsettiğiniz şey var:

http://www.bilgisayarbilisim.net/okul_s ... 25150.html

Evet hocam aynı sizin o şablonda hazırladıgınız gibi fakat ben o şablona baktım o sistemi nasıl hazırladınız ?

Hocam dosyayı veriyorum. Dosya içerisindeki index.html sayfasının adını haberler.html yaptım ve üzerinde gerekli düzenlemeleri yaptım. Sonra haberleri göstermek istediğim sayfada bir iframe alan oluşturdum ve haberler.html yi o iframe içinde gösterdim. Kolay gelsin.

Saolun Hocam Teşekkür ederim

Re:

KAYIBEY' Alıntı:
chernobil' Alıntı:
KAYIBEY' Alıntı:

okul_s ... 25150.html

"Seçilen eklenti artık mevcut değil.

./../files/deien_haberler_ve_resimler_405.rar dosyası bulunamıyor."
hatasını veriyor hocam tekrar yüklerseniz minnettar olacağım

BBNET
Geri