Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
KAYIBEY
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!    25 Ağu 2008, 12:10Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar okul siteleri için yeni bir şablon hazırladım. Geçen gün yayınladığım şablona olan ilgi beni memnun etti fakat maalesef bazı arkadaşlar sitedeki bağlantılar bölümündeki linklerimi silmişler. Herhangi bir karşılık beklemeden yapıyorum bu işi ama en azından linklerin sitede durmasını istiyorum. Bunu yapmayacak arkadaşlar benim hazırladığım şablonları kullanmasınlar. Şablonun linki aşağıya eklenmiştir.

Önizleme:

Not: Daha önce sadece benden şablonu mail ile isteyenlere linki veriyordum. Son zamanlarda maillerime cevap vermekte zorlanıyorum. Bu yüzden linki aşağıya yazmaya karar verdim. Umarım hassasiyetimi belirttiğim noktalara arkadaşlar dikkat ederler. Güle güle kullanın:

http://rapidshare.com/files/139949319/maviruya.rar.html

maviruya.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  maviruya.rar
 Dosya Boyutu:  989.5 KB
 İndirilme:  419 defa

En son KAYIBEY tarafından 07 Ksm 2008, 17:59 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
Computer58
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!    25 Ağu 2008, 12:12Alıntıyla Cevap Gönder

cok güzel olmus eline saglık +1
KAYIBEY
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!    25 Ağu 2008, 12:18Alıntıyla Cevap Gönder

Computer58 yazmış:
cok güzel olmus eline saglık +1

sağol hocam, beğenmene sevindim.
tdemirparmak
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!    25 Ağu 2008, 12:41Alıntıyla Cevap Gönder

Ben beğenmedim üzgünüm.
KAYIBEY
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!    25 Ağu 2008, 12:49Alıntıyla Cevap Gönder

tdemirparmak yazmış:
Ben beğenmedim üzgünüm.

canın sağolsun hocam. adı üstünde tasarım, herkes beğenecek diye birşey yok.
tdemirparmak
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!    25 Ağu 2008, 12:54Alıntıyla Cevap Gönder

KAYIBEY yazmış:
tdemirparmak yazmış:
Ben beğenmedim üzgünüm.

canın sağolsun hocam. adı üstünde tasarım, herkes beğenecek diye birşey yok.

Tebrik ederim, eleştiriye açık olmak insanı yüceltir.
KAYIBEY
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!    25 Ağu 2008, 15:47Alıntıyla Cevap Gönder

sağolun sayın hocam..
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!    25 Ağu 2008, 15:51Alıntıyla Cevap Gönder

linklerin silinmesi yanlış bi durum bence. silinmesinin sebebi açıklansın bizde öğrenelim yoksa böyle link bildirilmeden mail al mail gönder işi sıkıcı olur yani. elinize sağlık hocam.

hocam daha önceki şablonun linki silinmemiş acaba bi yanlış anlamamı var ayrıca ne istatistiği tutacaksınız anlayamadım birde bazı linklerin silinmemesi demişiniz ama bir amme hizmeti yapıyorsanız bırakıp arkadaşlar istediği gibi değiştirsinler bence.

En son Türkiye58 tarafından 25 Ağu 2008, 15:59 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
mrsduzcelee
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!    25 Ağu 2008, 15:56Alıntıyla Cevap Gönder

ellerinize sağlık hocam.
şu okulum bir belli olsunda ona göre sizinle iletişime geçip alayım bu şablonu sizden Very Happy çok hoş olmuş
KAYIBEY
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!    25 Ağu 2008, 17:34Alıntıyla Cevap Gönder

hayatsuyu1979 yazmış:
linklerin silinmesi yanlış bi durum bence. silinmesinin sebebi açıklansın bizde öğrenelim yoksa böyle link bildirilmeden mail al mail gönder işi sıkıcı olur yani. elinize sağlık hocam.

hocam daha önceki şablonun linki silinmemiş acaba bi yanlış anlamamı var ayrıca ne istatistiği tutacaksınız anlayamadım birde bazı linklerin silinmemesi demişiniz ama bir amme hizmeti yapıyorsanız bırakıp arkadaşlar istediği gibi değiştirsinler bence.

Hocam daha önceki şablon için mail uygulaması yapmamıştım. Ayrıca bu şablonu ben hazırladım ve sahip olmak isteyenler bana mail atıyorlar ben de kendilerine şablonu veriyorum. Bu durum size ne gibi bir rahatsızlık verdi anlayamadım. Ayrıca arkadaşlar istediği gibi siz bir şablon hazırlayın da onu değiştirsinler. Ben kendi şablonum için bunları söyledim. Bu arada kimseye de zorla al bu şablonu kullan da demiyorum. Kolay gelsin...
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!    25 Ağu 2008, 18:01Alıntıyla Cevap Gönder

KAYIBEY yazmış:
hayatsuyu1979 yazmış:

Hocam daha önceki şablon için mail uygulaması yapmamıştım. Ayrıca bu şablonu ben hazırladım ve sahip olmak isteyenler bana mail atıyorlar ben de kendilerine şablonu veriyorum. Bu durum size ne gibi bir rahatsızlık verdi anlayamadım. Ayrıca arkadaşlar istediği gibi siz bir şablon hazırlayın da onu değiştirsinler. Ben kendi şablonum için bunları söyledim. Bu arada kimseye de zorla al bu şablonu kullan da demiyorum. Kolay gelsin...

kesinlikle rahatsızlık diye bir şey yok ki ben bi iş yapılıyorsa işi zora koşmaktansa kolay olması gerektiğini söyledim. Ayrıca şunu belirtmeliyim ki kendi şablonumu hazırlarım merak etmeyin nasıl biliyorsanız öyle yapın benim ki bir fikirdi ayrıca sizin şablonunuzda da gözüm yok merak etmeyin Smile canım sıkıldığında yapıyorum kendimce bişey iyi kötü. hadi kolay gelsin.
KAYIBEY
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!    25 Ağu 2008, 18:34Alıntıyla Cevap Gönder

hayatsuyu1979 yazmış:
KAYIBEY yazmış:
hayatsuyu1979 yazmış:

kesinlikle rahatsızlık diye bir şey yok ki ben bi iş yapılıyorsa işi zora koşmaktansa kolay olması gerektiğini söyledim. Ayrıca şunu belirtmeliyim ki kendi şablonumu hazırlarım merak etmeyin nasıl biliyorsanız öyle yapın benim ki bir fikirdi ayrıca sizin şablonunuzda da gözüm yok merak etmeyin Smile canım sıkıldığında yapıyorum kendimce bişey iyi kötü. hadi kolay gelsin.

konu neden böyle uzayıp gidiyor anlayamadım ama hocam, ben kendi gerekçelerimi yazdım. siz bu konuda farklı düşünüyor olabilirsiniz tabii, ben de açıklama yaptım. burada sadece bir paylaşım yaptım, arkadaşların işine yarar diye ve gelen maillere bakılırsa oldukça fazla sayıda arkadaşın işine yaradı. kolay gelsin.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Okul Siteleri için yepyeni bir şablon!

page generation = 0.28344 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması