|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
KAYIBEY
Aktif Üye

|
| Okul Siteleri için yepyeni bir şablon! 25 Ağu 2008, 12:10 | |
| Arkadaşlar okul siteleri için yeni bir şablon hazırladım. Geçen gün yayınladığım şablona olan ilgi beni memnun etti fakat maalesef bazı arkadaşlar sitedeki bağlantılar bölümündeki linklerimi silmişler. Herhangi bir karşılık beklemeden yapıyorum bu işi ama en azından linklerin sitede durmasını istiyorum. Bunu yapmayacak arkadaşlar benim hazırladığım şablonları kullanmasınlar. Şablonun linki aşağıya eklenmiştir.
Önizleme:
Not: Daha önce sadece benden şablonu mail ile isteyenlere linki veriyordum. Son zamanlarda maillerime cevap vermekte zorlanıyorum. Bu yüzden linki aşağıya yazmaya karar verdim. Umarım hassasiyetimi belirttiğim noktalara arkadaşlar dikkat ederler. Güle güle kullanın:
http://rapidshare.com/files/139949319/maviruya.rar.html
| Açıklama: |
|
 İndir |
| Dosya Adı: |
maviruya.rar |
| Dosya Boyutu: |
989.5 KB |
| İndirilme: |
419 defa |
En son KAYIBEY tarafından 07 Ksm 2008, 17:59 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi | |
|
|
 |
Computer58
Tecrübeli Üye

Kayıt: 21 Mar 2008 Mesajlar: 1000 Konum: Her Zaman Ki Yerde |
| Okul Siteleri için yepyeni bir şablon! 25 Ağu 2008, 12:12 | |
| cok güzel olmus eline saglık
| |
|
|
 |
KAYIBEY
Aktif Üye

|
| Okul Siteleri için yepyeni bir şablon! 25 Ağu 2008, 12:18 | |
|
 |
 |
cok güzel olmus eline saglık  |
sağol hocam, beğenmene sevindim.
| |
|
|
 |
tdemirparmak
Aktif Üye

|
| Okul Siteleri için yepyeni bir şablon! 25 Ağu 2008, 12:41 | |
| | Ben beğenmedim üzgünüm.
| |
|
|
 |
KAYIBEY
Aktif Üye

|
| Okul Siteleri için yepyeni bir şablon! 25 Ağu 2008, 12:49 | |
|
 |
 |
Ben beğenmedim üzgünüm. |
canın sağolsun hocam. adı üstünde tasarım, herkes beğenecek diye birşey yok.
| |
|
|
 |
tdemirparmak
Aktif Üye

|
| Okul Siteleri için yepyeni bir şablon! 25 Ağu 2008, 12:54 | |
|
 |
 |
 |
 |
Ben beğenmedim üzgünüm. |
canın sağolsun hocam. adı üstünde tasarım, herkes beğenecek diye birşey yok. |
Tebrik ederim, eleştiriye açık olmak insanı yüceltir.
| |
|
|
 |
KAYIBEY
Aktif Üye

|
| Okul Siteleri için yepyeni bir şablon! 25 Ağu 2008, 15:47 | |
| | sağolun sayın hocam..
| |
|
|
 |
Türkiye58
Süper Üye

| Okul Siteleri için yepyeni bir şablon! 25 Ağu 2008, 15:51 | |
| linklerin silinmesi yanlış bi durum bence. silinmesinin sebebi açıklansın bizde öğrenelim yoksa böyle link bildirilmeden mail al mail gönder işi sıkıcı olur yani. elinize sağlık hocam.
hocam daha önceki şablonun linki silinmemiş acaba bi yanlış anlamamı var ayrıca ne istatistiği tutacaksınız anlayamadım birde bazı linklerin silinmemesi demişiniz ama bir amme hizmeti yapıyorsanız bırakıp arkadaşlar istediği gibi değiştirsinler bence.
En son Türkiye58 tarafından 25 Ağu 2008, 15:59 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
mrsduzcelee
Aktif Üye

| Okul Siteleri için yepyeni bir şablon! 25 Ağu 2008, 15:56 | |
| ellerinize sağlık hocam.
şu okulum bir belli olsunda ona göre sizinle iletişime geçip alayım bu şablonu sizden çok hoş olmuş
| |
|
|
 |
KAYIBEY
Aktif Üye

|
| Okul Siteleri için yepyeni bir şablon! 25 Ağu 2008, 17:34 | |
|
 |
 |
linklerin silinmesi yanlış bi durum bence. silinmesinin sebebi açıklansın bizde öğrenelim yoksa böyle link bildirilmeden mail al mail gönder işi sıkıcı olur yani. elinize sağlık hocam.
hocam daha önceki şablonun linki silinmemiş acaba bi yanlış anlamamı var ayrıca ne istatistiği tutacaksınız anlayamadım birde bazı linklerin silinmemesi demişiniz ama bir amme hizmeti yapıyorsanız bırakıp arkadaşlar istediği gibi değiştirsinler bence. |
Hocam daha önceki şablon için mail uygulaması yapmamıştım. Ayrıca bu şablonu ben hazırladım ve sahip olmak isteyenler bana mail atıyorlar ben de kendilerine şablonu veriyorum. Bu durum size ne gibi bir rahatsızlık verdi anlayamadım. Ayrıca arkadaşlar istediği gibi siz bir şablon hazırlayın da onu değiştirsinler. Ben kendi şablonum için bunları söyledim. Bu arada kimseye de zorla al bu şablonu kullan da demiyorum. Kolay gelsin...
| |
|
|
 |
Türkiye58
Süper Üye

| Okul Siteleri için yepyeni bir şablon! 25 Ağu 2008, 18:01 | |
|
 |
 |
 |
 |
linklerin silinmesi yanlış bi durum bence. silinmesinin sebebi açıklansın bizde öğrenelim yoksa böyle link bildirilmeden mail al mail gönder işi sıkıcı olur yani. elinize sağlık hocam.
hocam daha önceki şablonun linki silinmemiş acaba bi yanlış anlamamı var ayrıca ne istatistiği tutacaksınız anlayamadım birde bazı linklerin silinmemesi demişiniz ama bir amme hizmeti yapıyorsanız bırakıp arkadaşlar istediği gibi değiştirsinler bence. |
Hocam daha önceki şablon için mail uygulaması yapmamıştım. Ayrıca bu şablonu ben hazırladım ve sahip olmak isteyenler bana mail atıyorlar ben de kendilerine şablonu veriyorum. Bu durum size ne gibi bir rahatsızlık verdi anlayamadım. Ayrıca arkadaşlar istediği gibi siz bir şablon hazırlayın da onu değiştirsinler. Ben kendi şablonum için bunları söyledim. Bu arada kimseye de zorla al bu şablonu kullan da demiyorum. Kolay gelsin... |
kesinlikle rahatsızlık diye bir şey yok ki ben bi iş yapılıyorsa işi zora koşmaktansa kolay olması gerektiğini söyledim. Ayrıca şunu belirtmeliyim ki kendi şablonumu hazırlarım merak etmeyin nasıl biliyorsanız öyle yapın benim ki bir fikirdi ayrıca sizin şablonunuzda da gözüm yok merak etmeyin canım sıkıldığında yapıyorum kendimce bişey iyi kötü. hadi kolay gelsin.
| |
|
|
 |
KAYIBEY
Aktif Üye

|
| Okul Siteleri için yepyeni bir şablon! 25 Ağu 2008, 18:34 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Hocam daha önceki şablon için mail uygulaması yapmamıştım. Ayrıca bu şablonu ben hazırladım ve sahip olmak isteyenler bana mail atıyorlar ben de kendilerine şablonu veriyorum. Bu durum size ne gibi bir rahatsızlık verdi anlayamadım. Ayrıca arkadaşlar istediği gibi siz bir şablon hazırlayın da onu değiştirsinler. Ben kendi şablonum için bunları söyledim. Bu arada kimseye de zorla al bu şablonu kullan da demiyorum. Kolay gelsin... |
kesinlikle rahatsızlık diye bir şey yok ki ben bi iş yapılıyorsa işi zora koşmaktansa kolay olması gerektiğini söyledim. Ayrıca şunu belirtmeliyim ki kendi şablonumu hazırlarım merak etmeyin nasıl biliyorsanız öyle yapın benim ki bir fikirdi ayrıca sizin şablonunuzda da gözüm yok merak etmeyin canım sıkıldığında yapıyorum kendimce bişey iyi kötü. hadi kolay gelsin. |
konu neden böyle uzayıp gidiyor anlayamadım ama hocam, ben kendi gerekçelerimi yazdım. siz bu konuda farklı düşünüyor olabilirsiniz tabii, ben de açıklama yaptım. burada sadece bir paylaşım yaptım, arkadaşların işine yarar diye ve gelen maillere bakılırsa oldukça fazla sayıda arkadaşın işine yaradı. kolay gelsin.
| |
|
|
 |
|
|