ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 905 6 Mart 2012 #1 Text editör eklememe rağmen yayınladığımda haber html görünüyor.Ver tabanı acces yardım lütfen.
ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 905 7 Mart 2012 #2 Yok mu bu iş başına gelen.Düz yazıda sıkıntı yok ama örneğin bir köprü eklediğimde kaydettiğimde sitede html olarak çıkıyor
Yok mu bu iş başına gelen.Düz yazıda sıkıntı yok ama örneğin bir köprü eklediğimde kaydettiğimde sitede html olarak çıkıyor
T twoalfa Aktif Üye Mesajlar 192 7 Mart 2012 #3 Hocam biraz daha ayrıntılı anlatırsan yada örnek sayfanın linkini eklersen yardımcı olmaya çalışalım
ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 905 13 Mart 2012 #4 Örneğn yönetim panelinden duyuru ekliyorum ve içerik metnine text editör yardımıyla link veriyorum.Her şey normal kaydediyor.Sitemi açıp baktığımda köprü verdiğim metin html olmuş
Örneğn yönetim panelinden duyuru ekliyorum ve içerik metnine text editör yardımıyla link veriyorum.Her şey normal kaydediyor.Sitemi açıp baktığımda köprü verdiğim metin html olmuş
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,888 13 Mart 2012 #5 Nasıl html hocam? <a href="dfdfds.html>link</a> gibi mi? Kullandığınız scriptin dili nedir? Güvenlik için kullandığınız fonksiyonda < > gibi karakterler pasif ediliyordur belki...
Nasıl html hocam? <a href="dfdfds.html>link</a> gibi mi? Kullandığınız scriptin dili nedir? Güvenlik için kullandığınız fonksiyonda < > gibi karakterler pasif ediliyordur belki...