Arkadaşlar 26-28 Ağustos ta yapılacak ağ seminerine katılmak istemiyorum. Ceza alır mıyım? Almamak için cezayı me yapabilirim?
Daha önce katılmayan varmı
Hocam keyfimden değil zaten şu an kurstayım buna katılmak istemiyorum.ashax' Alıntı:Gitmeyeğin kursa niye başvuruyosun. gitmesen rapor alıp okuluna vereceksin.
Peki hocam seminer 3 gün raporda mı 3 gün olacak 2 gün alsam yetmez mig.cetin.66' Alıntı:hocam merkezi eğitime katılmamanın cezası benim bildiğim kadarı ile öyle çok bir şey değil
rapor fişekle olsun bitsin
marasliyim' Alıntı:Arkadaşlar 26-28 Ağustos ta yapılacak ağ seminerine katılmak istemiyorum. Ceza alır mıyım? Almamak için cezayı me yapabilirim?
alitevetoglu34' Alıntı:senin gibilerine bırak hizmetiçi görevi öğretmenlik yaptırmayacaksın.uhaha: Madem gidemeyeceksin neden başvurup o kadar insanın eğitimine mani oluyorsun? vebalin çok büyük
ayıp be hoca hem de çok ayıp. Yıllardır başvuruda bulunup çıkmayanların haykırışlarını forumda bari görmüyor musun? :sleep:
marasliyim' Alıntı:Arkadaşlar 26-28 Ağustos ta yapılacak ağ seminerine katılmak istemiyorum. Ceza alır mıyım? Almamak için cezayı me yapabilirim?