HİZMET İÇİ KURSA KATILMAK İSYEMİYORUM

Kodla Büyü

marasliyim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 26-28 Ağustos ta yapılacak ağ seminerine katılmak istemiyorum. Ceza alır mıyım? Almamak için cezayı me yapabilirim?
Daha önce katılmayan varmı

ashax' Alıntı:
Gitmeyeğin kursa niye başvuruyosun. gitmesen rapor alıp okuluna vereceksin.
Hocam keyfimden değil zaten şu an kurstayım buna katılmak istemiyorum.
Ailemi getiremedim onlarla da tatil yapmak istiyorum

hocam merkezi eğitime katılmamanın cezası benim bildiğim kadarı ile öyle çok bir şey değil
rapor fişekle olsun bitsin

g.cetin.66' Alıntı:
hocam merkezi eğitime katılmamanın cezası benim bildiğim kadarı ile öyle çok bir şey değil
rapor fişekle olsun bitsin
Peki hocam seminer 3 gün raporda mı 3 gün olacak 2 gün alsam yetmez mi

cezası var hocam; oradakilerin vicdanına göre değişir ancak mazeretsiz katılmazsan illaki bir ceza alacaksınız haberiniz olsun. geçen sene ingilizce öğretmeni arkadaş ceza aldı, uyarı vermişlerdi diye hatırlıyorum.
ne gerek var cezaydı soruşturmaydı uğraşacaksınız, kurs zamanı 1 hafta rapor işinizi görür gibi geliyor. rapor kurs vakitlerini kapsarsa sıkıntı çıkmaması garanti olur, 5 gün alın hocam zaten 7 günden sonra kesinti oluyor.

bu arada unutmadan raporu görev yapytığınız il'den değil memleketten alın sonra fakslayın, söyleyin mebbise işlesinler yada haber versinler hemen, sorun çıkmasın onlarada.(BENCE-Daha iyi fikri olan vardır belki :wink: )

hocam kurs süresinin %20 sinden fazla raporunuz varsa sıkıntı olmaz sanırım . ama vicdani bir rahatsızlık olabilir. çünkü gitmek isteyip gidemeyen birinin kontenjanını işgal etmiş oldunuz.

senin gibilerine bırak hizmetiçi görevi öğretmenlik yaptırmayacaksın. Madem gidemeyeceksin neden başvurup o kadar insanın eğitimine mani oluyorsun? vebalin çok büyük
ayıp be hoca hem de çok ayıp. Yıllardır başvuruda bulunup çıkmayanların haykırışlarını forumda bari görmüyor musun?

marasliyim' Alıntı:
Arkadaşlar 26-28 Ağustos ta yapılacak ağ seminerine katılmak istemiyorum. Ceza alır mıyım? Almamak için cezayı me yapabilirim?

alitevetoglu34' Alıntı:
senin gibilerine bırak hizmetiçi görevi öğretmenlik yaptırmayacaksın. :puhaha: Madem gidemeyeceksin neden başvurup o kadar insanın eğitimine mani oluyorsun? vebalin çok büyük
ayıp be hoca hem de çok ayıp. Yıllardır başvuruda bulunup çıkmayanların haykırışlarını forumda bari görmüyor musun? :sleep:

marasliyim' Alıntı:

hocam zaten ben şu an rizedeyim bu haftaki kursa katılacam. diğer haftaki kursa katılmakta bir sıkıntım var. yoksa ben buraya kadar gelmişim. 3-4 gün daha kalacam hepsi bu zaten

BBNET
Geri