HİZMETİÇİ EĞİTİM

Kodla Büyü
Hocam Hangi kurs. Bendede aynı durum var. son onayı bekliyorum. ne zaman gelirse onay beklemedeyiz.

Temmuz ve austos ayları için başvurduğum Web Otomasyon (Php-Mysql) Amasya, Web Tasarım (Joomla, WordPress) ve Web Programcılığı (ASP) Kursları herbiri belirli sayıda onaydan sonra faaliyet iptal edildi. Reddedilmedi yani faaliyeti kaldırmışlar, bu herkes için mi geçerli yoksa yukarıdaki kurslar için mi bilmiyorum ama umarım istediğiniz seminerlere katılırsınız arkadaşlar.

Arkadaşlar bu hizmetiçi eğitim faaliyetlerine eğitimci olarak nasıl başvuruyorsunuz? Eğitici formatör olmak gerekmiyor mu bu kursları verebilmek için?

hunter' Alıntı:
Arkadaşlar bu hizmetiçi eğitim faaliyetlerine eğitimci olarak nasıl başvuruyorsunuz? Eğitici formatör olmak gerekmiyor mu bu kursları verebilmek için?

Bakanlıkta tanıdık olması yeterli . (tabi biraz da konu hakimiyeti)

Benim Rize ÇAyeli Visual Studio hizmetiçi eğitim dün belli oldu.Son bir hafta kalana kadar benim de 4 onayda bekliyordu.Bir arkadaş 4 onaydan sonra çok büyük ihtimalle çıkıyor ama reddedilenler de olabiliyor demişti belli olmadan önce. 5. onaydaki beklemeler son ana kadar bir torpilli falan gelmek isterse ona ayarlama yapmada sıkıntı olmaması için olduğunu söylemişti.

BBNET
Geri