hükümete tepki ygs den görev almayalım

Kodla Büyü
saffet53' Alıntı:
arkadaşım isteyen hükümete tepki olsun diye istifa da edebilir..sizin yerinize bu mesleği hakkıyla yapmak isteyecek çook vatan evladı sırada bekliyor..haa bu eleştiriden sonra eğer kötü sözlere başvuracak olanlara 'kötü sözün sahibine ait 'olduğunu hatırlatırım..

hakkını aramak ne zamandan beri hakkıyla iş yapmamak oluyor. senin gibi düşünenler yüzünden zaten öğretmenler bu halde. 2 kuruş fazla kazanmak için kapıda donunuza kadar soyup arasalar varsın olsun ucunda 80 tl var diyeceksiniz.
 
ne desek boş ne yazsak bomboş öğretmenler birlik değil ve asla olamaz bu kafayla. Ben şahsen sınav görevi almadım bu sene ama baktım maşallah herkes birbirini kırdı geçti görev almak için. 35 liraya razı olun bende karar verdim ösym sınavlarında varım meb sınavlarında yokum.
 
saffet53' Alıntı:
arkadaşım isteyen hükümete tepki olsun diye istifa da edebilir..sizin yerinize bu mesleği hakkıyla yapmak isteyecek çook vatan evladı sırada bekliyor..haa bu eleştiriden sonra eğer kötü sözlere başvuracak olanlara 'kötü sözün sahibine ait 'olduğunu hatırlatırım..
Hükümet yalakasısın, hem de en önde gideninden dediğim zaman ben de senin gibi ... mi oluyorum? Halbuki ben karşı taraftanım! :puhaha:
 
:alkis: sonuna kadar desteklerim
toros44' Alıntı:
arkadaşlar artık ses getirecek eylemler yapma zamanı geldi. bütün öğretmenler olarak ygs den görev almayalım. sınav yapacak adam bulamasınlar. yada sınav görevi alalım sınava gitmeyelim bakın 1 ilde 1 okulda sınav iptal edilsin tüm türkiyede sınavlar iptal edilir.
şimdi burda bazı arkadaşlar öğrencilerin hakkını yemiyelim gibi saçmalamaya başlayacaklar okulda öğrenci öğretmeni darp ederken sizin hakkınızı düşünen yok arkadaşlar.
 
sınav ücreti umurumda bile olmaz.. Ahh keşke birlik olunsa ve başvuru yapılmasa.. Desteklerdim.. (zaten başvurmayı düşünmüyorum, ösym'nin kopya skandalından sanki masummuş gibi, tüm sorumluluğu sınava girenlere yıkar şekilde güçlenerek çıkmasına çokça kızgınım..)
 
O kadar mesaja tek tek baktım bakalım kaç kişi YGS ve LYS yi Meb değil ÖSYM yani YÖK düzenliyor demiş diye ....Sonuçta ne derseniz diyin ÖSYM özerk bir kurum. ve bunu bir kişi bile yazmamış :shock: :lol:
Neyse bende ÖSYM ye tepki olsun diye geçen seneden beri bu sınavlara başvurmuyorum zaten....(Elemanlar ilk sınavda bize görev veriyor ikincisi çok oturumlu az öğrencili olduğu için sadece kendi elemanlarına görev veriyor.)
 
hocam olay yök olayı değil. bakınız görev alıpda 1 ilde 1okulda sınav yapılmasın bütün türkiyede sınav iptal edilir. bunun yaratcağı kaos düşünün. insanlar için iki secenek var ya öğretmeni suclarlar ki biz buna alışığız her gün horlanıp suclanıyoruz en fazla 1 tatil gününde daha bize tepki gösterirler yada bu halka öğretmenlerin haklı mücadelesinin sesini istemesede duymuş olcak. ama foruma bakınca surda cevap yazan 50 kişi varsa kimse tamam ben alacağım cezaya da razıyım ama bunu nasıl organize edebiliriz diye sormamış. sadece ben görev lamzsam başkası alır mantığı. belki büyük çogunluk bizim gibi düşündüğü için gidip görev alacak. ben görev almazsam zaten başkası alacak diye. birde tersten düşünün ben görev almıyorsam onurlu bir davranışta bulunuyorsam yanımdaki öğretmen arkadaşımda onurludur bu tavrımıı bilerek o da görev almaz diyelim yola cıkalım
 
Geri
Üst