hükümet daha uyusun!!!!

Kodla Büyü
Arkadaşlar malesef projeler geliştirilirken öğretmenlere pratik anlamda herhangi bir danışma ya da fikir teatisinde bulunulmuyor. Her şey tepeden inme karadüzen şeklinde yürümeye devam ediyor.

Bazı ilerlemeler katettiysek de halâ karadüzen sistemsizliğini çözemedik. Yani yeni bir atılım hamlesi atılıyor, hiç bir öğretmene siz ne düşünüyorsunuz denmiyor.

Anayasadaki uygulamaya benzer bir uygulama her alanda yapılmalı, öğretmen, öğrenci, veli, idareci, hizmetli herkesin görüşleri alınmalı. Sanayicilerin görüşleri alınmalı. Bakın bu güzel forum sitesini kuranlardan Allah razı olsun. Her başlığın altında ayrı fikirler istişare ediyor. Bilmediklerimizi öğreniyor, paylaşıyoruz. Bunun gibi bir .gov forum sitesi açabilirler. Burada her üyenin farklı görüşleri alt alta yer alabilir.

eskisehir' Alıntı:
ergun833' Alıntı:
imsiyat' Alıntı:
zilal' Alıntı:
imsiyat' Alıntı:
evet neden bizde olmadığını anlamış olduk zaten. kuran ve peygamberimizin hayatını koymak daha mantıklı!

kuran ve peygamber efendimizi karıştırmasak artık.

2 si birden olamıyor mu..
illaki ya bilgisayar ya din mi??

inş. bizimkilerde anlar bir an önce bilgisayar derslerinin önemini..

kusura bakmayın ama ikisi birbirinden zıt şeyler. ve bu çağda bilgisayara verilmesi gereken önemin din dersine verilmesi zoruma gidiyor. bu hükümet nasılsa gidecek ama gittiği zaman biz teknolojiden çok geri kalacağız. çoook...
şimdiye kadar senin gibi düşünenler ülkemizi bu hale getirdi zaten. dinsiz ahlaksız bir toplum düşünülemez.

http://www.youtube.com/watch?v=Uu30XH8i ... page#t=25s

yahu arkadaş sığ bir insansın. bu güne kadar dinsiz mi kaldık. 30 yaşındayım bu güne kadar dini eğitim almama hiçbir şey engel olmadı, kuran kursuna da gittim, camiye de gittim, okulda da din dersi aldım, hemde kimi zamanlar cami imamı geldi girdi dersimize. neyse konu o değil.
Alem aya gidiyor biz aya gitmenin tarihi kuranda yazıyor diyoruz ve maalesef senin gibi düşünenlerden dini kullanarak işini yürüten iktidarlar yararlanıyor. müslümanlık ne bir partinin ne bir grubun elinde değil. okullar ilim yuvasıdır. okullarda zaten dini eğitim de veriliyordu. kimse din kültürü dersine laf etmiyor zaten, ki bende olmasından yanayım. Ama sırf din konusunda hassas olduğunu sanan insanları kendine daha bağlı hale getirmek için bunu kullanıyorlar. düşünün bunların hangisinin çocuğu sizin çocuğunuzun alacağı eğitimi alıyor, adamlar veriyor din dersini size kendileri özel kolejlerde yurt dışlarında gavur okullarında okutuyor çocuklarını. bu kadar müslümanlık aşkı içinde yanıp tutuşan insanlar... neyse yazmıycam daha; nasılsa biri çıkacak bana cehape diyecek, biri çıkacak kokuşmuş zihniyet diyecek biri ergekon mergekon diyecek. ya sabır.

:alkis: :alkis: :alkis:

ama anlayana işte.

asıl siz sığ kafalısınız biraz araştırın rusyaya bakın zorunlu din ve ahlak dersi koyuyor adamlar.
biz ne zaman dinimize tam bağlı olarak yaşadık o zaman dünyaya hakim olduk.
açın bakın okuyun fatih in zamanını da öğrenin bir şeyler.
ama ne anlatsan boş işte bazılarının kulakları sağır gözleri kör olmuş.
bunlar sizlere kapak olsun.

dine evet. Fakat dini kullanıp dinin dışındaki uygulamalara da hayır. AKP nin çıkardığı bir kaç kanunun dinle çelişen uygulamaları da var.

ergun833' Alıntı:
asıl siz sığ kafalısınız biraz araştırın rusyaya bakın zorunlu din ve ahlak dersi koyuyor adamlar.
biz ne zaman dinimize tam bağlı olarak yaşadık o zaman dünyaya hakim olduk.
açın bakın okuyun fatih in zamanını da öğrenin bir şeyler.
ama ne anlatsan boş işte bazılarının kulakları sağır gözleri kör olmuş.
bunlar sizlere kapak olsun.

birader hangi gezegendensin? 30 senedir zaten zorunlu din ve ahlak dersi var zaten. (ayrıca sığ kafalı demedim, sığ bir insansın dedim. hakaret değil bu, yüzeysel yaklaşıyorsun konuya diyorum, anlamamışsın sanırım yada hakaret sanmışsın)

İslam öncesi Türk tarihini de araştırmanı ve okumanı öneririm. (bkz:hunlar,göktürkler, uygurlar) Bizim tarihimiz islamla başlamadı. Çok şükür tanıştık İslamla o ayrı konu ama okumadan, bilgi sahibi olmayan konuşmak doğru olmaz. Ayrıca dünya hakimiyeti din ile değil birlik ile olur. Dini kullanarak ülkelere savaş açmak, kılıçla cihat yapmak ne kadar doğrudur, tartışılır.

bir şeyler anlatmadın ki anlayalım. bir cevap ver, bir eleştiri, bir yalanlama yap ki tartışabilelim. bir şeyler öğrenelim senden. almışsın ağzına dinsiz toplum olmaz diye. sanki din yok, din dersi yok ülkede. neyse. kim kör anlamadım. var olan dersleri, imkanları görmüyorsan (ki önceki mesajımda yazdım) burada kör olan bana göre sensin.

kapak olacak birşeyler söyleseydin keşke ama hiçbirşey söylememişsin.

BBNET
Geri