Çizgi oluşuyor fakat yazı olmuyor bu şekilde.yusufpb' Alıntı:hücreye sağ tıkla- hücre biçimlendir- kenarlık sekmesi - çapraz olan şekle tıkla
Teşekkürlergokhanlafci' Alıntı:Ekte örneği mevcut Alt+Enter kullanarak çapraz çizilmiş hücreye yazı yazıyoruz, biraz eşeğe ters binmek gibi...![]()
Ben bu örnekten bişey anlamadımgokhanlafci' Alıntı:Ekte örneği mevcut Alt+Enter kullanarak çapraz çizilmiş hücreye yazı yazıyoruz, biraz eşeğe ters binmek gibi...![]()
Hileli. :lol:mutlucan' Alıntı:yazıyı metin kutusu ile yapabilirsin
mutluaya' Alıntı:Ben bu örnekten bişey anlamadımgokhanlafci' Alıntı:Ekte örneği mevcut Alt+Enter kullanarak çapraz çizilmiş hücreye yazı yazıyoruz, biraz eşeğe ters binmek gibi...![]()
alt+enter yaptım olmadı dostum. şimdi bende merak ediyorum bak. nasıl oluyor. metin kaydır falan diyerek yapılıyor tamam. ama direk istediğin parçaya yazı yazılıyormu ?
Buda mantıklı ama bu birden fazla hücre gerektiriyor. :+1:wixland' Alıntı:şöyle yaptırıyorum ben
hileli derkenhasari' Alıntı:Hileli. :lol:mutlucan' Alıntı:yazıyı metin kutusu ile yapabilirsin
Evet oluyor da yazı yazmak sıkıntı oluyor.mutlucan' Alıntı:hileli derkenhasari' Alıntı:Hileli. :lol:mutlucan' Alıntı:yazıyı metin kutusu ile yapabilirsin
şuradan tablo çizi seçip hücrenin bir köşesinden d,ğer köşesine çizgi çekince oluyor
wixland' Alıntı:şöyle yaptırıyorum ben
Açıkçası ben yeni kitapları beğenmedim. Eskileri daha anlaşılırdı.tarik8411' Alıntı:Alt + Enter dan başka çözüm yolu gözükmüyor galiba.
Merak ediyorum kitabı hazırlayanlar nasıl yapıldığını biliyorlar mı acaba?![]()