gs2 fb1

Kodla Büyü

Ekli dosyalar

• 1355080530_17_bekir_golsevinci.jpg
    1355080530_17_bekir_golsevinci.jpg
    20.7 KB · Görüntüleme: 1,279
dünya derbisinin kalitesini tüm dünya gördü,
o kadar yaygara yapıldı,
sonuçta vasatı aşmayan bir maç oldu,
yinede tebrikler GS.

Bekir irtegün için yapılan esprileri seviyesiz buluyorum. Onunda bir insan olduğunu unutmayalım. Bizim insanımız ne sevinmeyi bilir ne üzülmeyi arkadas. Öğretmensek bu gibi durumlarda tavır koyacak ilk insanların bizlerin olması gerekiyor. Resimleri paylaşarak bişey yaptığını sanmak değiltir etik davranmak... (öpüşme olayı içindir yazdıklarım)

tanjukose' Alıntı:
Bekir irtegün için yapılan esprileri seviyesiz buluyorum. Onunda bir insan olduğunu unutmayalım. Bizim insanımız ne sevinmeyi bilir ne üzülmeyi arkadas. Öğretmensek bu gibi durumlarda tavır koyacak ilk insanların bizlerin olması gerekiyor. Resimleri paylaşarak bişey yaptığını sanmak değiltir etik davranmak... (öpüşme olayı içindir yazdıklarım)
:alkis:

tanjukose' Alıntı:
Forumda daha önce paylaşılan resimlerden örnekler sunsam benim paylaştığım resmin ne kadar masum olduğunu anlardınız. Ama eski mevzuları ortaya atmanın anlamı olmadığını düşünüyorum. Saygılar...

O değilde meireles'e ne ceza verecekler merak ediyorum. her fırsatta engin'e ahlak dersi verenler bunlara ne diyecekler acaba? (engin'e verilen ceza sonuna kadar haklıydı)

BBNET
Geri