acelayir' Alıntı:en güzel gol bekerindi![]()
![]()
![]()
süperkily' Alıntı::+1:acelayir' Alıntı:en güzel gol bekerindi![]()
![]()
![]()
acelayir' Alıntı:en güzel gol Bekirindi![]()
![]()
![]()
Bence de :++:kily' Alıntı::+1:acelayir' Alıntı:en güzel gol bekerindi![]()
![]()
![]()
Allah tan yine taraftarlara koşup öpüşmeye falan çalışmadı bu seferacelayir' Alıntı:en güzel gol Bekirindi![]()
Doğru o gol de ayrı güzeldi. 8)acelayir' Alıntı:en güzel gol Bekirindi![]()
![]()
![]()
kafkas' Alıntı:Allah tan yine taraftarlara koşup öpüşmeye falan çalışmadı bu seferacelayir' Alıntı:en güzel gol Bekirindi![]()
![]()
boteakif' Alıntı:kafkas' Alıntı:Allah tan yine taraftarlara koşup öpüşmeye falan çalışmadı bu seferacelayir' Alıntı:en güzel gol Bekirindi![]()
![]()
uhaha:
en güzel yorum bunun üstüne laf söylenmez helal Bekir'e...ctrl+alt+delete' Alıntı:bekir gerçek galatasaraylı oldu![]()
Halbuki taraftar gelsin diye pankart açmış.kafkas' Alıntı:Allah tan yine taraftarlara koşup öpüşmeye falan çalışmadı bu seferacelayir' Alıntı:en güzel gol Bekirindi![]()
![]()
:alkis:tanjukose' Alıntı:Bekir irtegün için yapılan esprileri seviyesiz buluyorum. Onunda bir insan olduğunu unutmayalım. Bizim insanımız ne sevinmeyi bilir ne üzülmeyi arkadas. Öğretmensek bu gibi durumlarda tavır koyacak ilk insanların bizlerin olması gerekiyor. Resimleri paylaşarak bişey yaptığını sanmak değiltir etik davranmak... (öpüşme olayı içindir yazdıklarım)
Forumda daha önce paylaşılan resimlerden örnekler sunsam benim paylaştığım resmin ne kadar masum olduğunu anlardınız. Ama eski mevzuları ortaya atmanın anlamı olmadığını düşünüyorum. Saygılar...tanjukose' Alıntı:Bekir irtegün için yapılan esprileri seviyesiz buluyorum. Onunda bir insan olduğunu unutmayalım. Bizim insanımız ne sevinmeyi bilir ne üzülmeyi arkadas. Öğretmensek bu gibi durumlarda tavır koyacak ilk insanların bizlerin olması gerekiyor. Resimleri paylaşarak bişey yaptığını sanmak değiltir etik davranmak... (öpüşme olayı içindir yazdıklarım)