BaRBaRYaN' Alıntı:..hbasdereli' Alıntı:Maalesef Gs daha avantajlı geliyor bana..
11 tane sarı - lacivert forma koy sahaya maçı 1-0 kazansın![]()
10 tane sari kirmizi forma 3-2 aldi dostum..
BaRBaRYaN' Alıntı:..hbasdereli' Alıntı:Maalesef Gs daha avantajlı geliyor bana..
karinca_52' Alıntı:teravihe denk geliyor .... artık sonucunu öğreniriz gelince.... galatasaray alır inş.
:mrgreen:bilgisayarbilisim60' Alıntı:fenerli olmadığım için bir kez daha şükrettim..
karinca_52' Alıntı::mrgreen:bilgisayarbilisim60' Alıntı:fenerli olmadığım için bir kez daha şükrettim..
..Kosovali' Alıntı:BaRBaRYaN' Alıntı:..hbasdereli' Alıntı:Maalesef Gs daha avantajlı geliyor bana..
10 tane sari kirmizi forma 3-2 aldi dostum..
zzh' Alıntı:Galatasaray'ın her kupa törenine fenerbahçe'nin tam kadro katılım göstermesi çok centilmence..
Aziz Yildirim Galatasaray kupasi gorme rekorunu gelistirirken, Yildirim Demiroren de en kisa surede kupa takdimi rekorunu egale etti...
Galatasaray'ın tüm gollerini trabzonsporlu futbolcular attı. Sadri Şener yarın çıkıp kupa bizim hakkımız derse şaşırmam
zzh' Alıntı:Galatasaray'ın her kupa törenine fenerbahçe'nin tam kadro katılım göstermesi çok centilmence..
Aziz Yildirim Galatasaray kupasi gorme rekorunu gelistirirken, Yildirim Demiroren de en kisa surede kupa takdimi rekorunu egale etti...
Galatasaray'ın tüm gollerini trabzonsporlu futbolcular attı. Sadri Şener yarın çıkıp kupa bizim hakkımız derse şaşırmam
:mrgreen:tcoalngsau' Alıntı:indirimli erzurum palas..
swanp' Alıntı:doğru söylüyorsun. Zaten bunlar yıllardır al gülüm ver gülüm. TS her zaman GS'yi sever....
Kupanın yarısını gönderirler bence.
:alkis:hbasdereli' Alıntı: