GS FB Maç ne olur?(Anket)

Kodla Büyü

GS FB Maç ne olur?

• Gs kazanır

Oy: 45 67.2%
  • Fb kazanır

Oy: 17 25.4%
  • Berabere biter

Oy: 1 1.5%
  • Maç yarıda kalır

Oy: 4 6.0%

• Kullanılan toplam oy
    67
  • Anket kapatılmış .
GS tebrik ederim kupayı hak ederek kazandılar. :alkis:
Bugün gerçekten berbat oynadık ancak Volkan sakatlanmasaydı bugün sonuç daha farklı olabilirdi.

Aslanlarımı tebrik ediyorum ama Fb için de bişey söylemem gerek gerçekten transfer şart ya ben normal seyirci halimle vaslui maçını izlerken didim ki bu orta saha gs ye ezilir dediğim çıktı yokki orta sahası avrupada başarılı olmak istiyorlarsa orta sahaya kalite transfer şart. Ya bu GS - FB maçları gerçekten müthiş oluyor yensekde yenilsek de ama bundan sonra yeneceğiz fb nin balı bitti gerçi ilk gol baldı ama neyseee :)

12345hn.png
darısı lig maçlarının başına, tebrikler aslanlara, bazı karakter hataları var Fatih Terim inşallah düzeltebilir, çirkeflerden farkımızı korumamız lazım.

Kosovali' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:
Maalesef Gs daha avantajlı geliyor bana..
..
11 tane sarı - lacivert forma koy sahaya maçı 1-0 kazansın :)

10 tane sari kirmizi forma 3-2 aldi dostum..
..
sorunda o oldu zaten. biz 10 kişilik rakibe karşı oynamayı bilmiyoruz :) 11 kişi olsaydınız yenerdik ;)

şaka bir yana kazanan galatasarayı tebrik ederim... :alkis:

Galatasaray'ın her kupa törenine fenerbahçe'nin tam kadro katılım göstermesi çok centilmence..

Aziz Yildirim Galatasaray kupasi gorme rekorunu gelistirirken, Yildirim Demiroren de en kisa surede kupa takdimi rekorunu egale etti...

Galatasaray'ın tüm gollerini trabzonsporlu futbolcular attı. Sadri Şener yarın çıkıp kupa bizim hakkımız derse şaşırmam

zzh' Alıntı:
Galatasaray'ın her kupa törenine fenerbahçe'nin tam kadro katılım göstermesi çok centilmence..

Aziz Yildirim Galatasaray kupasi gorme rekorunu gelistirirken, Yildirim Demiroren de en kisa surede kupa takdimi rekorunu egale etti...

Galatasaray'ın tüm gollerini trabzonsporlu futbolcular attı. Sadri Şener yarın çıkıp kupa bizim hakkımız derse şaşırmam

Galatasarayın tüm gollerini Galatasaraylı futbolcular atmıştır. Ben sahada trabzon forması ile oynayan birini görmedim..

doğru söylüyorsun. Zaten bunlar yıllardır al gülüm ver gülüm. TS her zaman GS'yi sever....
Kupanın yarısını gönderirler bence.

zzh' Alıntı:

swanp' Alıntı:
doğru söylüyorsun. Zaten bunlar yıllardır al gülüm ver gülüm. TS her zaman GS'yi sever....
Kupanın yarısını gönderirler bence.

zzh' Alıntı:

ağlayın hocam ağlayın....yıldırım demirören kupa verirken gene üzgündü nedense ...fenev türkiye kupasını alırken yüzü gülüyordu..... daha çok ağlayacak fenev

bir galatasaraylı olarak feneri Kuyt transferinden dolayı kutluyorum çok iyi bir futbolcu birebirlerde harika son vuruşu iyi fenere çok faydalı olacağı kanaatindeyim. bizdede hamit bekleneni veremdi umarım takıma alışır ve futbolunu oynar.

BBNET
Geri