Grafik ve Canlandırma Dersi Fikir Alma

Kodla Büyü

yeniden123

Aktif Üye
Merhaba, Grafik ve Canlandırma dersi için okulda Adobe Cs6 versiyonunu kullanıyorduk. Bu yıl daha güncel bir sürüm yüklemeyi düşündüm. Öncelikle dersi veren arkadaşlar hangi sürümü kullanıyor yine bundan devam etsem olmaz mı ? Öğrencilerimiz çok ilgisiz ite kaka gidiyor ders zaten.
Bir diğer sorum Photoshopa çok kısa bir süre ayrılmışke, AfterEffectse zamanın 3'te 2'si verilmiş. Sizler plana bire bir uyarak mı işliyorsunuz ? Yani bir dönem bir program diğer dönem diğeri olsa daha iyi olmaz mı ?

Sayın hocam derse ben girmiyorum ama iki programida aktif olarak kullanıyorum. Üst versiyonlarda özellikle 23 sonrası yapay zeka araçları aktif olarak entegre geliyor ve çoğu özellik komplike işlemler yerine tek tık yada tek menü yoluna bağlanmış. Tek problem indirilen bazı versiyonlar internet bağlı iken yakalanıyor bunun için uzun ve zahmetli işlemler gerekiyor. Fakat bire bir modül ile ilerliyor bizim arkadaşlar.

grafik ve canlandırma dersinde yalnızca Photoshop gösterilmeli bence. 1 yılda ancak orta seviyeye gelinebilir ki o da fotoğrafçı olmak isteyen gençlerin işine yarar. her şeyden yarım yamalak bir şeyler öğreterek hiçbir şey öğretmemiş oluyoruz. bizim eğitim sistemimizin en büyük sorunu bu bence.

ilksms
Geri