Kocaeli41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 500 8 Aralık 2011 #1 umarım işinize yarar... Ekli dosyalar GRAFİK ANIMASYON 1.DÖNEM 2. YAZILI.rar GRAFİK ANIMASYON 1.DÖNEM 2. YAZILI.rar 5.4 MB · Görüntüleme: 923
A atakom Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,322 8 Aralık 2011 #2 Ellerinize sağlık güzel olmuş hocam.
Kocaeli41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 500 14 Aralık 2011 #7 Teşekkur ederim arkadaşlar beğendiğinize sevindim...
tanes Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 385 14 Aralık 2011 #8 elinize sağlık hocam, güzel sorular. Cuma günü sınavım var, hazırlamamış olsam birebir aynısını bile sorabilirdim :+1: Kısmet son sınava olsun
elinize sağlık hocam, güzel sorular. Cuma günü sınavım var, hazırlamamış olsam birebir aynısını bile sorabilirdim :+1: Kısmet son sınava olsun
Kocaeli41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 500 14 Aralık 2011 #10 tanes' Alıntı: elinize sağlık hocam, güzel sorular. Cuma günü sınavım var, hazırlamamış olsam birebir aynısını bile sorabilirdim :+1: Kısmet son sınava olsun Genişletmek için tıkla ... ,oyle olsun bakalım :+1:
tanes' Alıntı: elinize sağlık hocam, güzel sorular. Cuma günü sınavım var, hazırlamamış olsam birebir aynısını bile sorabilirdim :+1: Kısmet son sınava olsun Genişletmek için tıkla ... ,oyle olsun bakalım :+1: