gps ve navigasyon cihazı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ersun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam navigasyon alırken önemli olan harita ve güncelleme olanağı bana göre. gösterdiğiniz cihazda güncel türkiye haritası diyor ama ne kadar güncel(versiyon) veya daha sonra nasıl güncelleyeceğiniz yazmıyor. yazıyorsada ben göremedim. harita desteği olan markalardan tercih ederseniz bence daha iyi olur.

bende bundan var. memnunum, biraz alışmak gerekiyor.
http://urun.gittigidiyor.com/PIRANHA-In ... ZZ39510788

bende bi mio c220 var buna güncel bi haita kurabilirmiyim acaba... kendi sitesinde güncel bişi yok??

BU işin krali navitech dir hocam. ömür boyu harita güncelleme ve başarsoft haritası farkıyla....ayrıca rotadan saptıktan sonra çok hızlı bir şekilde yeni rota hesaplıyor..işlemcisi çok hızlı...müzik çaları gayet güzel...tek beğenmediğim tarafı araç telefonu biraz zayıf....karşı tarafın sesi geliyor ama senin sesin bazen gidiyor bazen gitmiyor....ben samsung telefonda denedim...başka markalarda belki daha iyi çalışır...onun haricinde tek geçerim...gönül rahatlığıyla kullan...ben kullanıyorum...çok memnunum :alkis: :alkis:

bende araştırıyorum navitech'de karar kıldım. fiyat-kalite oranlarsak en uygunu bu marka. öncelikle ömür boyu güncelleme önemli, başarsoft haritasını öneriyorlar genelde. sonra pil süresi, boyut ve igo premium olması önemli etkenler.marka olarak dersen en kalitelileri mio, tomtom fakat bunlarda çok pahalı değmez kanısındayım.

goldmaster 433 modeli var bendede 2011 ocakta aldım. dikkat etmen gerekenler harita güncellemesi sınırsız olsun, ekran boyutu 4 inch ve üzeri olsun, godmaster 3 yıl garanti veriyor. çok lazım olmicaksa alma bence

Biz öğretmenler gelişmiş bir navigasyon cihazına gerçekten ihtiyaç duyuyormuyuz? Yoksa sizin özel durumunuzmu var. Ticaret falan?
Ben nokia n8 kullanıyorum ovi map var, iyi mi kötümü bilmiyorum ama denemek için birkaç kez kullandım güzel. ovi mağazasından güncellemekte mümkün. ama sanırım siz sadece navigation için bir cihaz istiyorusunuz. Ozaman almışken iyi birtane alında uzun ömürlü olsun. Şimdiden hayırlı olsun.

Düz ekranlı cihazlarda ekran parlaması yaptığı için gündüz ekranı göremiyorsunuz.
Bu sebeple piranha'nın, navitech'in ve next'in şu sıralar satılan bazı ürünlerinde böyle bir sıkıntı mevcut.
Ayrıca ömür boyu güncelleme veren cihazların bi espirisi olduğunu düşünmüyorum. Gerek cihazın ömrü, gerekse sahip olduğu işlemci hızı, yazılımı, ekranı gibi özellikleri 2-3 yıl sonunda yeni çıkan cihazlara göre bizi ne kadar tatmin edebilir, bunu düşünmek lazım.

Piranha markası yanlış seçimdir.Müşteri memnuniyeti ve teknik destek ayaklar altında.
sikayetvar.com a ve bazı alışveriş sitelerinde yapılan yorumlara bakmadan Piranha markasını tercih etmeyin.Aldanmayın.

alpaygunes' Alıntı:
Biz öğretmenler gelişmiş bir navigasyon cihazına gerçekten ihtiyaç duyuyormuyuz? Yoksa sizin özel durumunuzmu var. Ticaret falan?
Ben nokia n8 kullanıyorum ovi map var, iyi mi kötümü bilmiyorum ama denemek için birkaç kez kullandım güzel. ovi mağazasından güncellemekte mümkün. ama sanırım siz sadece navigation için bir cihaz istiyorusunuz. Ozaman almışken iyi birtane alında uzun ömürlü olsun. Şimdiden hayırlı olsun.

Nokia n8 ne kadar hocam? bir gps cihazı ne kadar?
Bence konu tamamen duygusal.

Arkadaşlar navigasyon cihazına para vermenize gerek yok. Mesala ben lg gm735 kullanıyorum, windows mobile 6.1 yüklü, igo8 ve garmin yazılımının ikisi de yüklü.. telefonu telefon tutacağına takıyorum çakmaklık için usb çıkışlı bir adaptör aldım ordan da şarj azalmasın diye takıyorum... bana sesli yönlendirme yapıyor..
sizde android veya wm li bir tlf alırsanız kolayca yükleyebilirsiniz. Nokia lar symbian kullandığı için o telefonlara yüklemeyi bilmiyorum.

elinde meb hattından indirebileceğim igo8 veya garmin programı olan varmı eğer gönderirse çok sevinirim yola çıkmadan öncede bol bol dua ederim

wswswq' Alıntı:
Arkadaşlar navigasyon cihazına para vermenize gerek yok. Mesala ben lg gm735 kullanıyorum, windows mobile 6.1 yüklü, igo8 ve garmin yazılımının ikisi de yüklü.. telefonu telefon tutacağına takıyorum çakmaklık için usb çıkışlı bir adaptör aldım ordan da şarj azalmasın diye takıyorum... bana sesli yönlendirme yapıyor..
sizde android veya wm li bir tlf alırsanız kolayca yükleyebilirsiniz. Nokia lar symbian kullandığı için o telefonlara yüklemeyi bilmiyorum.
arkadaşım bende navigasyon almayı düşünüyordum ama senin yazdıklarından sonra kafam karıştı.bende nokia 6700, ve nokia n95 markalı telefonlar var bunlardan hangisiyle ne yaparak bende kullanabilirim. biraz daha acık anlatabilirmisin

Şimdi smartphonelarda mutlaka navigasyon özelliği var. Ben de htc incredible s kullanıyorum ve navigasyon özelliği de gayet güzel. Ayrıca bi navigasyon cihazı taşımaya gerek olduğunu düşünmüyorum

navigasyon işini dünya capında yapan firma garmin 'dir. Amerikan malı uçak gemi gibi alanlardada kullanılıyor .
bende garmin nüvi 1410 var bir kaç hafta önce aldım.makina çin malı değil taiwan da yapılmıs. Sınırsız güncelleme 5"
ben alırken 1 ay civarında araştırdım. bu urun electroword te indirime girmisti aldım. navigasyon cihazını alırken bence fazla özelligi olmayanından alın çünkü hem cihazın performansını düsürüyor hemde trafikte buyuk tehlike yaratıyor, yani araç kullanırken kurcalanacak bişey değil.
araştırmalarıma göre bu marka yanında tomtom ada cok iyi diyorlar fakat ömürboyu güncellemesi yok sanırım 15$ güncellme bedeli

Yeni bir telefonumda olsa fena olmaz dersen, bence android işlemcili bir telefon alabilirsin. Ben İGO yu kurdum, çok ihtiyacım olmasada gerektiğinde çok işe yarıyor. Harita olarak da Başarsoft un haritalarını kullanıyor.

Arkadaşlar elimde Goldmaster nav-351 model cihaz var ve açılmıyor. pc hiç görmüyor sadece cihazın adının yazdığı görüntü geliyor ekrana. reset düğmesinden resetledim hiç bir şey değişmedi. var mı öneriniz ne yapabilirim?
Teşekkür ederim.

iphone var... hem kendi hem de yandexin map olayını kullandım ilici güzel de il dışına çıkınca şebeke olmadı mı gitti... bide bazen 3G den Edgeye dönmüyor mu :(
en iyisi navigasyon

Galaxy TabII 7.0 tablete SYGIC navigasyon kurdum, google play üzerinden 1 haftalık deneme sürümü, süresi doldu ama navigasyon özelliği aktifti.
10 gündür Ankara, Isparta, Antalya, Belek (Manavgat ve Düden Şelaleleri) sonra geri dönüşte kullandım, 1-2 ufak hata hariç - ki çok önemli değil, 1 sefer ara kestirme yoldan götürdü, 1 seferde ankara'da çevreyolu yerine şehir merkezine soktu- çok çok iyi iş gördü. 10 üzerinden 9 yıldız...
Artısı GPS üzerinden konum belirleme hedef arama ve yönlendirme yapıyor, 3G wifi şu bu ihtiyaç yok. Sadece haritayı indirin yeterli.

arkadaşlar bende android işletim sistemli GM Discovery Elite var.
Bana navigasyon için hangi programı/yazılımı tavsiye edersiniz?
Bi de buna da çakmak girişinden şarj için nasıl bişi satın almalıyım?
Bilgisi/fikri olan arkadaşların yardımını bekliyorum
Teşekkürler

Android icin Sygic ideal bir navigasyon programi bende kullaniyorum gps uzerinden calisiyor. 400 mb ilk indirmeden sonra sebekeye ihtiyac sifir. Sesli yonlendirmede yapiyor, gerekli yerlerde ekrana otomatik zoom yapiyor mesela kavsaklarda felan. 5800 varken kendi navigasyonu vardi o da sesli idi iyi is cikariyordu.

Cakmak girisinden alacaginiz cihazda usb cikisi olacak ve telefonunuzun sarj adaptoru uzerinde yazan output akim degerinden yuksek cikis vermeyecek, degerden kucuk olursa yavas sarj olur baska sikinti olmaz. ( 0.5A veya 0.8A degerlerindedir 500mA 800mA de yazabilir)

3 yıl sonra bu başlığa tekrar yazıyorum. Yandex navigasyon diyorum başka da birşey demiyorum. Googleplay den ücretsiz indirebilirsiniz.

elrond' Alıntı:
BU işin krali navitech dir hocam. ömür boyu harita güncelleme ve başarsoft haritası farkıyla....ayrıca rotadan saptıktan sonra çok hızlı bir şekilde yeni rota hesaplıyor..işlemcisi çok hızlı...müzik çaları gayet güzel...tek beğenmediğim tarafı araç telefonu biraz zayıf....karşı tarafın sesi geliyor ama senin sesin bazen gidiyor bazen gitmiyor....ben samsung telefonda denedim...başka markalarda belki daha iyi çalışır...onun haricinde tek geçerim...gönül rahatlığıyla kullan...ben kullanıyorum...çok memnunum :alkis: :alkis:
Doğrudur aynen öyle.

BBNET
Geri