Gorevlendirme basvurusu baslamayan iller ?

Kodla Büyü

Suicide

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Herkes baslayani sormus ama karabuk ne hikmetse hic ses cikartmiyor, en son il koordinatoru ile konustugumda 1-2 gune yazisini gonderecegiz okullara demisti aradan 10 gun gecti ne yazi var ne de sitede duyuru. Bu kadar caliskan baska il var mi acaba, tatilde girdi araya...

daha once ilgilenmezdim pek btr ile ama bu sene mecbur kaldim, nasil oluyor boyle gec kalinan durumlarda? illerin kafasina gore is yapmasi cok sacma.

İzmir 28 Eylül'de başvuru alacakmış, bir iki hafta içinde de sonuçlanır inşallah. Neden bu kadar bekleniyor ki. İnternetten başvurular alınsa da 28 ine göreve başlasak ne güzel olurdu. Misal bizim okul müdürü btr olmadığım için nöbet yazmış Pazartesi'ye.

tuana1981' Alıntı:
İzmir 28 Eylül'de başvuru alacakmış, bir iki hafta içinde de sonuçlanır inşallah. Neden bu kadar bekleniyor ki. İnternetten başvurular alınsa da 28 ine göreve başlasak ne güzel olurdu. Misal bizim okul müdürü btr olmadığım için nöbet yazmış Pazartesi'ye.
mudur de pusuda bekliyormuş :D :D

bakanlıktan yazı gelmediği için inisiyatif alamıyor bazı iller.
bazılarıda kafa kol ilişkisiyle alabiliyor.benim antalyadan öğrendiğim büyük bir belirsizlik olduğu yönünde pekçok il antalyanın fikrini almış nerelere görevlendirme yapacaz diye. bu sene sadece e.t. kurulan liselere görevlendirme yapacaklar galiba.

Masallah bende bi bizimkiler yatista sanmistim. Durumun boyle genel olmasina sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Zaten adam yerine koymuyorlar yakinda btr bile vermeyip ne haliniz varsa gorun diyecekler herhalde bu kadar nazlandiklarina gore...

Kahramanmaraş başvuru aldı ama il ve ilçe bakanlığı bekliyoruz diye görevlendirme yapmadı. Biz de mecbur okula gidip geliyoruz okul aksamasın diye.

afyon açtı yanlız fatih projesi tamamlananlar dışında görevlendirme yapmıyorlar yasal mı?

:idea: :idea: :idea:

başbakanlık bilgi edinmeye yazsak?

ili aradım yeğitekten yazı bekliyoruz diyor.

her eylül başında görevlendirme yapılıyor, görev şartları değişecekse bile yeğiteğin zamanında yapması gerekmez miydi?

BBNET
Geri