blue123 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 821 8 Ekim 2009 #1 arkadaşlar googlede önceden 1 harf yazınca o harfle ilgili tüm aramalar geliyordu..acaba bunu nerden yapıyoruz...
arkadaşlar googlede önceden 1 harf yazınca o harfle ilgili tüm aramalar geliyordu..acaba bunu nerden yapıyoruz...
diyar21 Aktif Üye Mesajlar 97 8 Ekim 2009 #2 arama sutununun sağında tercihler yazıyo ona tıklayın açılan sayfada en altta Arama kutusunda sorgu önerileri yap. işaretleyin
arama sutununun sağında tercihler yazıyo ona tıklayın açılan sayfada en altta Arama kutusunda sorgu önerileri yap. işaretleyin
blue123 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 821 8 Ekim 2009 #3 hocam o seçenek işaretli ama yapmıyor nedense.....
M MuaLLi Aktif Üye Mesajlar 110 8 Ekim 2009 #4 hocam sorma benim bilgisayarda da aynı durum var onu denedim olmadı sadece ben değilmişim bu durumda olan
hocam sorma benim bilgisayarda da aynı durum var onu denedim olmadı sadece ben değilmişim bu durumda olan
only61 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,874 8 Ekim 2009 #5 ben de oluyor hayret başkalarında neden olmuyor ilginç?