google sorunu?

Kodla Büyü

pawofeagle

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocalarım bt sınıfında xp yüklü vestel bilgisayarlar mevcut geçen yıl sorunsuz olarak internete giren bilgisayarlar bu yazın ardından google hariç tüm sitelere giriyor. ancak google sitesine girmiyor toolbardanda google arama yapmıyor. saat ve tarih bilgisini doğru yaptım yine olmadı. yeni format atılan bilgisayarlarda ise sorun yok onlar girebiliyor. çözüm önerisi olan var mı?

hocam aynı şey benim de başıma geldi imaj cd ile yeniden yükleme yaptım olmadı. windows xp cd ile format atınca düzeldi.

format harici düzelme olmuyor mu 20 bilgisayara tek tek format atmak uzun zaman alır :/

aynen bende bu sorunu yazmak için bbnete başlık açayım diyordum.tesadüfe bak...xp işletim sistemi olan pc lerde var bendede..googledan kaynaklı bi sorun olduğunu düşünüyorum ..dns hatası veriyor girilmiyor google sitelerinin hiç birine..chrome indirilmiyor..bi çözümü olmalı

Bende de aynı sorun var, bilgisayarımdaki chrome klasörünü labtaki bilgisayarların d sürücüsüne kopyaladım, öğrencilerim internete ancak bu şekilde girebiliyorlar... geçici olarak şimdilik bu şekilde çözdüm...

internete girmekte sıkıntı yok bizde sadece google ın bütün sirteleri açılmıyor...ana sayfayı bing yapıverdim bende..şimdlik öyle idare ediyoruz ama code.org filan irerken kafasına göre takılıyor..bazen açıyor bazen açmıyor

eski bilgisayarlarda bios pili bittiği için saat ve tarih sıfırlanabiliyor ve internete girmiyor.bunları şimdiki zamana ayarladığımızda bu sorun çözülüyor. Denemekte fayda var.

caymazcihan' Alıntı:
eski bilgisayarlarda bios pili bittiği için saat ve tarih sıfırlanabiliyor ve internete girmiyor.bunları şimdiki zamana ayarladığımızda bu sorun çözülüyor. Denemekte fayda var.

bu sorun öyle bi sorun değil hocam..tarih saat doğru olsada google sunucularından gelen hiç bi bilgiyi görüntülüyemiyosunuz

BBNET
Geri