Google Play Store sorunu

Kodla Büyü

asezgin

Üye
Arkadaşlar bizim okulda her gün bir tablet geliyor google play store açılmıyor diye ön belleği temizliyorum ama yine çözüm olmuyor ancak sadece tablete format atıyorum sıkıntı geçiyor formattan başka bir yöntem bilen varsa açıklarsa çok sevinirim.
Şimdiden Teşekkür ederim

Google Play store sorunu genellikle tarih/saat probleminden kaynaklanıyor. Tarih saati düzenlediğinizde sorun ortadan kalkıyor. Tarih saat ayarı kapalı nasıl yapabilirim diyen arkadaşlar PM ile ulaşırlarsa yöntemi yazabilirim.

Aynısı bendede oluyor format atıyorum düzeliyor diğer türlü beceremedim ben düzelecek gibide durmuyor tarih/saat ayarında sorun olduğunu düşünmüyorum birdaha aynı sorun gelirse bakarım. Benım de bir sorum olacak güvenlik sekmesi geri gelince tekrar nasıl gizleyeceğiz.

selamic12' Alıntı:
Aynısı bendede oluyor format atıyorum düzeliyor diğer türlü beceremedim ben düzelecek gibide durmuyor tarih/saat ayarında sorun olduğunu düşünmüyorum birdaha aynı sorun gelirse bakarım. Benım de bir sorum olacak güvenlik sekmesi geri gelince tekrar nasıl gizleyeceğiz.

Tableti kapat aç eski haline gelir sayın hocam.

bende de bu şekilde sıkıntılı bir tablet var açıp kapadım fayda etmedi. saat ve tarihte sıkıntı yok

beyazgolge' Alıntı:
bende de bu şekilde sıkıntılı bir tablet var açıp kapadım fayda etmedi. saat ve tarihte sıkıntı yok
bu seferlik sıfırlayarak hallettim ama bunun illaki bir çözümü olmalı

Arkadaşlar ben tarih ve saate de özellikle dikkat ettim hepsi doğru bundan kaynaklı değil bu günde bir tane geldi mecbur yine format attım :(

BBNET
Geri