Google da hala göremiyorum

Kodla Büyü

kemalaltay

Aktif Üye
Okulumuzun sayfasını google da hala göremiyorum. Yayınla değince herşey normal ama arama motorunda çıkmıyor. Ne yapmalıyım.

Ben siteyi doğrulayalı 22 gün oldu hala göremiyorum.Müdür sorup duruyor en geç 15 günde görünüyor diye biliyordum.Özel alanla kullandığımız site yayında hala googlede ilk sırada o var onunla bir ilgisi var mı acaba o siteyi mi kaldırsak yayıdan yardım lütfen???

HASGUL' Alıntı:
Ben siteyi doğrulayalı 22 gün oldu hala göremiyorum.Müdür sorup duruyor en geç 15 günde görünüyor diye biliyordum.Özel alanla kullandığımız site yayında hala googlede ilk sırada o var onunla bir ilgisi var mı acaba o siteyi mi kaldırsak yayıdan yardım lütfen???

müdürler buna da mı el attı :)

arkadaşlar bu google doğrulamayı nasıl yaptınız bende doğrulanamadı hatası veriyor

Sayın Hocalarım,

Google'da sitesi görünmeyenler İndexleme işlemini bir daha yaparlarsa büyük ihtimal düzelir.

İyi çalışmalar.

hocam ben dogrulamayı mebweb panelindeki gibi adım adım yaptım.
sitem gozukuyor ancak kurum kodlu uzantı gözüküyor.

benim sitemin adı: abcd.meb.k12.tr buna kısaca A diyelim
ama google sonuclarında: www.meb.k12.tr/..../kurumkodu buna kısaca B diyelim

bunu nasıl yapabiliriz?
ie adres satırına A yazsam da sitem acılıyo ve alan adı A olarak gözüküyor
google sonucundaki B tıklasam yine sitem acılıyor ve alan adı bolumunde B yazıyor.
yokmu bunun cozumu?

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocalarım,

Google'da sitesi görünmeyenler İndexleme işlemini bir daha yaparlarsa büyük ihtimal düzelir.

İyi çalışmalar.

Habib hocam indexleme derken sunucu yönetiminde yaptığımız doğrulamayı mı kastediyorsunuz yoksa site haritası falan oluşturma mı?Açıklarsanız çok mutlu olurum.Benim sitede cyln hocamın dediği gibi googlede ikici sayfada falan http://www.meb.k12.tr/..../kurumkodu şeklide çıkıyor.

HASGUL' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
Sayın Hocalarım,

İyi çalışmalar.

Habib hocam indexleme derken sunucu yönetiminde yaptığımız doğrulamayı mı kastediyorsunuz yoksa site haritası falan oluşturma mı?Açıklarsanız çok mutlu olurum.Benim sitede cyln hocamın dediği gibi googlede ikici sayfada falan http://www.meb.k12.tr/..../kurumkodu şeklide çıkıyor.
Sayın Hocam,

Google doğrulamayı tekrar yapmayı kastediyoruz.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
HASGUL' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
Sayın Hocalarım,

İyi çalışmalar.

Sayın Hocam,

Google doğrulamayı tekrar yapmayı kastediyoruz.

İyi çalışmalar.
hocam ben 3 kez doğrulama yaptım sonuc değişmedi.
hala meb.k12.tr/....../kurumkodu/
şeklinde çıkıyor. tıklayınca da açılan benim okul ve adres satırında yine
meb.k12.tr/...../kurumkodu
yazıyor....

doğrulamayı yapalı iki haftayı geçti ama sitem hala gözüküyor.
Hatta eski sitenin alanının sunucularda barındırılamadığı uyarı sayfası gözüküyor ama Asıl okulumuzun sayfası hala ortalarda yok....

Yeni sitemiz Yandex'de 1. sayfada görünüyor ilk zamanlarda biraz aşağılardaydı, şimdi 4. sırada gözüküyor. Google'da önceleri 15. sayfada falan görünüyordu şimdi 2. sayfada görünüyor. Zannedersem zamanla 1. sayfaya çıkacaktır.

Eskiden adres çubuğunu kullanarak girmeye çalıştığımız adresleri arama motorları sayesinde rahatlıkla girmemiz bizi oldukça tembelleştirdi. 1. sayfadan sonrakilere bakmaya bile uğraşmıyoruz. Aynı sıkıntı bizim müdürde var, google'dan giremiyorum diyor, bende yeterince bakmamışsınızdır deyip işin içinden çıkıyorum. (Not: İndexleme falan yapmadım)

ben ekleyeli neredeyse 2 ay oldu, bugün anasayfa değil ama tarihçemiz sayfası ilk sayfada ama altlarda görünmeye başlamış.

ben siteyi yaptığım an kendim eklemiştim google'a ikinci sıradaydı, sonra eskisi silinince birinci sırada çıktı, yaptığım diğer okul sitesi de 2. sayfada çıkıyordu, şimdi ne oldu bilmiyorum ama başka bir kurumun sitesinde 2. sayfada çıkan site 1. sıraya yükseldi. bence sayfa tıklandıkça 1. sıraya çıkıyor. ben google'a tanıtırken meb'teki yoldan değil de kendim google'da arattım nasıl ekleneceğini hemen ekledim ve ertesi gün çıkmıştı..

BBNET
Geri