först Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 317 14 Ekim 2010 #1 ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIMDA GOOGLE CHROME YÜKLÜ.MESSENGERDAN MAİL ADRESİMİ HER AÇMAK İSTEDİĞİMDE GOOGLE CHROME KULLANICI ADI VE ŞİFRE İSTİYOR.BUNUN ÇÖZÜMÜ VAR MIDIR?YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIMDA GOOGLE CHROME YÜKLÜ.MESSENGERDAN MAİL ADRESİMİ HER AÇMAK İSTEDİĞİMDE GOOGLE CHROME KULLANICI ADI VE ŞİFRE İSTİYOR.BUNUN ÇÖZÜMÜ VAR MIDIR?YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
ejdeharr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 529 14 Ekim 2010 #2 varsayılan internet tarayıcınız şuan google chrome, bunu internet explorer yada mozilla olarak değiştirmeniz sanırım problemi çözecektir.
varsayılan internet tarayıcınız şuan google chrome, bunu internet explorer yada mozilla olarak değiştirmeniz sanırım problemi çözecektir.
först Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 317 15 Ekim 2010 #3 peki hocam bu varsayılan oayını nasıl değiştircem?nasıl ayar yapmam gerek?
ejdeharr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 529 19 Ekim 2010 #4 araçlar - internet seçenekleri - Programlar menüsünden varsayılan olsun düğmesine basmanız kafi ( internet explorer için)
araçlar - internet seçenekleri - Programlar menüsünden varsayılan olsun düğmesine basmanız kafi ( internet explorer için)