X xorcistforyou Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 909 9 Nisan 2012 #1 Logoyu kurcaladım biraz nasıl yapılmış diye. Gerekli malzemeleri aldım ve kendi bilgisayarımda çalıştırdım. Aşağıdan indiriniz. Ekli dosyalar ddle.jpg 56.8 KB · Görüntüleme: 433 Desktop.rar Desktop.rar 7.7 KB · Görüntüleme: 61
Logoyu kurcaladım biraz nasıl yapılmış diye. Gerekli malzemeleri aldım ve kendi bilgisayarımda çalıştırdım. Aşağıdan indiriniz.
E erkebil Site Gezgini Mesajlar 68 9 Nisan 2012 #3 jquery kullanıyorlar hocam. diğer logosunu incelemiştim. jquery animate komutu idi.
X xorcistforyou Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 909 9 Nisan 2012 #4 erkebil' Alıntı: jquery kullanıyorlar hocam. diğer logosunu incelemiştim. jquery animate komutu idi. Genişletmek için tıkla ... bunlarda kullanılan mantık farklı düşündüğün gibi değil. sprite resimlerin pozisyonları değiştirilerek script yardımıyla sonuc ortaya çıkıyor.
erkebil' Alıntı: jquery kullanıyorlar hocam. diğer logosunu incelemiştim. jquery animate komutu idi. Genişletmek için tıkla ... bunlarda kullanılan mantık farklı düşündüğün gibi değil. sprite resimlerin pozisyonları değiştirilerek script yardımıyla sonuc ortaya çıkıyor.