google aramasında ilk sıradan düşmek...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bogrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bogrt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar,
okulumuzun web sitesi okulumuzla ilgili belli başlı anahtar kelimelerle(şehir-okul adı gibi kelimelerle) aramada listede önceden ilk sırada karşımıza çıkıyordu. Sitemizde bolca bir güncelleme olayından sonra artık çok çok geri sayfalarda çıkıyor ama tabiki insanlar da o arama sayfalarına bakmadan çıkıyor.
Defalarca http://www.google.com.tr/intl/tr/add_url.html adresinde ekleme yaptığım ve sitemi gmail adresimle doğruladığım halde durum 2 haftadır sürüyor.
Bunun sebebi ne olabilir acaba? Sitemizi tekrar eskisi gibi aramda ilk sırada gösterebilir miyiz ?
Teşekkürler şimdiden... İyi çalışmalar...

okul sitenizin google da çıkan linkini kopyalayın ve gmail ile giriş yaptıktan sonra google anasayfasında bulunan paylaş ı kullanarak 3-5 gün günde birkaç defa herkese açık olacak şekilde paylaşın... 3-5 gün içinde ilk sıraya geliyor...

egitimci.' Alıntı:
google anasayfasında bulunan paylaş ı kullanarak 3-5 gün günde birkaç defa herkese açık olacak şekilde paylaşın... 3-5 gün içinde ilk sıraya geliyor...
egitimci. hocam,
google anasayfasında paylaş diye bir bölüm bulamadım. acaba google plus'taki duvarda herkese açık bir şey paylaşmak gibi bir şey mi bu?

bogrt' Alıntı:
egitimci.' Alıntı:
google anasayfasında bulunan paylaş ı kullanarak 3-5 gün günde birkaç defa herkese açık olacak şekilde paylaşın... 3-5 gün içinde ilk sıraya geliyor...
egitimci. hocam,
google anasayfasında paylaş diye bir bölüm bulamadım. acaba google plus'taki duvarda herkese açık bir şey paylaşmak gibi bir şey mi bu?

çok kullanmadığım için bilmiyorum.. ama gmail ile giriş yaptıktan sonra sağ üstte çıkıyor..

Ekli dosyalar

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    30.3 KB · Görüntüleme: 954
egitimci. hocam,
bahsettiğiniz yerde paylaşmayı denedim de, bu google+'daki paylaşmanın aynısıymış.
bakalım, deneyeceğim inşallah olur...

başka yollar varsa bu arada onları da denemek isterim aslında. önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

başka önerileriniz yok mu acaba arkadaşlar?...
(egitimci. hocamın dediğini uyguluyorum, olmadı daha)

bogrt' Alıntı:
egitimci. hocam,
bahsettiğiniz yerde paylaşmayı denedim de, bu google+'daki paylaşmanın aynısıymış.
bakalım, deneyeceğim inşallah olur...
olmuyor egitimci. hocam... 1 haftadır dediğinizi yapıyorum google'da hala okulumuz çıkmıyor... oysa eskiden ilk sıradaydı... :(
ne yapacağımı şaşırdım... :cry:

BBNET
Geri