Golf, Corolla, Civic, Focus, 307, i30 hangisi sizce?

Kodla Büyü
merhaba hocam.maddi acıdan rahat olsam son model bir civic alırım :)

ama maddi dusunup degerini kaybetmesin birkac yıl sonrada satarım dersem corolla alırdım

daha önce açılmış olan başlıkta audi, mercedes ve bmw'den sonra golf'ün en az arıza yapan araç olduğu yazıyordu. bu yüzden sanki daha ağır basıyor. Aslında civic favorim ama bagaj konusunda pek de farkları yok. Ayrıca golf 1.4 122 hp civic'ten daha az yakıyor. Bebeğim olacağı için unoyu değiştirmek farz oldu yoksa param çok olduğundan değil. Focus'un da yeni kasası çıkacak diyolar. bilmiyorum kararsızım ama focus gerçekten gösterişli.

Bende astra var. Twinport. Civic deneme sürüşü yaptım. Beğenmedim. Ön konsolu çok uzun. AMa çekişi iyi. Astranın bagajıda fena değil. Tavsiye ederim.

TSI masraflı olabilir doğru, çünkü epey kompleks bir makine, bakıma dikkat etmek lazım.

paran çoksa yeni civi hb derim...3oooo e kadar ise astra hb derim...hayırlısı olsun...golfte çok sağlamdır...gözümle gördüm yapılan kazayı.. bir araba golfe gözümün önünde arkadan çarptı...çarpan eski kasa doğan...doğanın ön düzen bitik...golf ivmeyle yeni clio sembole sag ön kapıdan vurdu...clionun kapı nanay...gelelim golfe arkadan birazcık göcük ve sol ön far düstü...başka hic bir sey yoktu arabada....gerisini sen düsün

adeministrator' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Siz olsanız başlıkta saydığım arabalardan hangisini alırsınız sizce?

Ben tereddütsüz GRANDE PUNTO MULTİJET alırım, saydıklarının hepsinden daha ucuz ve daha konforludur. Yakıt konusunda da hepsini ezer. İstersen 2007 yılından bu yana olan istatistikleri bir araştır.. :++:

adeministrator' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Siz olsanız başlıkta saydığım arabalardan hangisini alırsınız sizce?

ailemi kullanacak bekarmı? yakıtı önemlimi? yani senin tercihlerinle başkasınınki örtüşmez ama fikrimi sorarsan bana uyan sıra..

corolla-civic-focus aile için daha uygun.. sıralamasıda yazdığım gibi
golf-307-i30 da bekar için uygun sıralamasıda yazdığım gibi..

adeministrator' Alıntı:
daha önce açılmış olan başlıkta audi, mercedes ve bmw'den sonra golf'ün en az arıza yapan araç olduğu yazıyordu. bu yüzden sanki daha ağır basıyor. Aslında civic favorim ama bagaj konusunda pek de farkları yok. Ayrıca golf 1.4 122 hp civic'ten daha az yakıyor. Bebeğim olacağı için unoyu değiştirmek farz oldu yoksa param çok olduğundan değil. Focus'un da yeni kasası çıkacak diyolar. bilmiyorum kararsızım ama focus gerçekten gösterişli.

en az arıza yapan araç listesinin başında mazda geliyor o listede..2000 model bir mazda astinamız var ve oldukça memnunuz, arabayı biraz yükseltince Tiguan a benziyor yani jeep gibi oluyor :) yol tutuş muhteşem..geniş bagaj (arka koltuklar da yatırılabiliyor) abs, klima,çift hava yastığı,otomatik camlar ve dikizler 16 valf 1.5 motor 200 km/h yapabilen bir canavar..üstelik o saydığınız arabaların fiyatından oldukça daha düşük bir fiyatı var onlar kadar reklamı yapılmadığı için mazdanın..japonlar yapmış 3 teker üzerinde bile dengesi bozulmuyor yani bir teker denk gelse korkmayın teker o çukura girmiyor(sanayide tünelin üzerinden geçtim :lol: nasıl oldu anlamadım, görenler bu nasıl araba diyor..)ama maalesef reklamı yapılmıyor iyi ki de yapılmıyor :D yoksa böyle bir arabayı alamazdım valla..

2009 yılı ADAC Arıza İstatistikleri (Pannenstatistik)
otomobil-klubu-f177/2009-yili-adac-ariza-istatistikleri-pannenstatistik-t44212.html

Alt Orta Sınıf Araçlar

9120892_307c2312f8_o.jpg

arkdaşlar fsi motora tüp takılamıyormuş bilginiz olsun. ayrıca çok yakıyor. ben yeni 2007 focus ghia aldım çok memnunum. tavsiye ederim. ikinci elde yok satıyo aynı zamanda...

Abimin İ30 u var ve kullandıktan sonra kesinlikle İ30 hocam çok ergonomik ve kullanışlı. Hem spor hem aile arabası....

kutlu_han' Alıntı:
arkdaşlar fsi motora tüp takılamıyormuş bilginiz olsun. ayrıca çok yakıyor. ben yeni 2007 focus ghia aldım çok memnunum. tavsiye ederim. ikinci elde yok satıyo aynı zamanda...

burada fsi değil, tsi motordan bahsedilmiş
1.6 fsi motorlar zaten artık üretilmiyor, yerine 1.4 tsi çıktı

hem fsi hem de tsi motorlara lpg uygulanabiliyor, bakınız:
http://forum.donanimhaber.com/m_36543233/tm.htm

BBNET
Geri