Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir aydır kullanıyorum.Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Ama server yurt dışında olduğundan, hız konusunda mucize beklemeyin. Ben linux server kullanıyorum ama.
Türkiye lokasyonlu çalışıpta bana güven veren tek firma
www.ihs.com.tr dir.. hız konusunda çok iyi destek süper.. örneğin 10 ytl lik domainin süresi bitecek diye 4 sms yolluyor. faturanız kapınıza kadar geliyor.
başka yere gitmeyin burdan alın..
yurtdışı godaddy i ilter e sorabilirsin buralardaysa cevap verir zaten.. bildiğim kadarıyla bayadır kullanıyor.
blady msn vermek yerine direk buradan hizmetini anlatsan daha iyi olmazmı, böylece hizmetin hakkında yorum yapabiliriz eğer yok diyorsan lütfen bir daha msn adresini verme, ilgili kişi teklif istememiş sadece godady nasıl diye sormuş.
herkes açık bir şekilde verilen hizmetleri ve desteği paylaşırsa birçok kişi faydalanabilir.
Ghost'unda dediği gibi bu sunucuyu epeydir kullanıyorum. Fiyat ve hizmet ilişikisi açısından bakarsan çok avantajlı bir site ve son derecede güvenilir. Eğer ingilizce problemin yoksa hiç düşünme al derim. Ben yaklaşık olarak 2003 den beri kullanıyorum ve çok memnunum. Hızında ise bi problemle karşılaşmadım.
Örn: www.kusadasiilkogretim.k12.tr www.kusadasi.k12.tr