karakartall Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 263 16 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar benim PC de okuldan gmail MEB engeline takılıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Bilgilendirirseniz memnun olurum. Teşekkürler.
Arkadaşlar benim PC de okuldan gmail MEB engeline takılıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Bilgilendirirseniz memnun olurum. Teşekkürler.
tomreader2010 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,538 16 Nisan 2014 #2 yok hocam sorun ben giriyorum
karakartall Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 263 16 Nisan 2014 #3 İlginç bir durum. Hatanın resmini paylaşıyorum. Ne yapmalıyım? Ekli dosyalar gmail.jpg 60.7 KB · Görüntüleme: 890
karakartall Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 263 16 Nisan 2014 #5 Hocam, operada da meb tarafından engellenmiştir uyarısı çıkıyor.
karakartall Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 263 17 Nisan 2014 #7 Tarih, saat doğru şu an. Ancak problemin olduğu saatte doğru muydu bilmiyorum.
ahmetfx Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,728 17 Nisan 2014 #8 Gmail'in web sitesi olarak değil de POP3/SMTP servisi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum ben. iPhone'a e-postalar gelmiyor. Tarayıcı ile açarak kontrol edebiliyorum.
Gmail'in web sitesi olarak değil de POP3/SMTP servisi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum ben. iPhone'a e-postalar gelmiyor. Tarayıcı ile açarak kontrol edebiliyorum.