GM Tablette Bazı Sorunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

omd

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Selamlar arkadaşlar, GM Tabletlerde bana sık gelen bazı sorunlar şunlar:

1- Tarih saat ayarının bozulması
2- Şarj olmama sorunsalı (Bazen şarj cihazı sıkıntılı oluyor, bazen de şarj girişinin çalışmadığını söylüyorlar)

Sizlerde durum nasıl? Tarih/saat konusunda forumda yazılanların hepsini denedim sanırım. Karşışanlar nasıl bir çözüm yolu izlediler?

fatih-tablet-f281/gm-ogrenci-tabletinde-saat-degistirme-t127864.html bu başlıkta

şu şekilde saat değiştirilebiliyor.

Alıntıdır.
1. Widget eklemeden ayarlar seçilir sonra bir pencere açılır oradan da uygulamalar seçilir. Masaüstüne uygulamaların kısayolu gelir. bu kısayolu tıklanarak uygulamalar açılır.

2. Uygulamalardan tümü seçilir. Ordan sırası ile ayarlar deposu seçili durmaya zorlaya basılır. Sonra geri çıkıp bu seferde ayarlar seçilip sırası ile önce önbelleği temizle ye sonra verileri temizleye basılır gelen uyarıya tamam denir. sonra ayarlar menüsüne tarih saat ayarı gelecektir.

şarj sorununu ben de çok yaşıyorum. direk telpaya mı gönderiyorsunuz? telpa şarj sorunlarında ne kadar para istiyor?

beyazgolge' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/fatih-tablet-f281/gm-ogrenci-tabletinde-saat-degistirme-t127864.html bu başlıkta

şu şekilde saat değiştirilebiliyor.

Alıntıdır.
1. Widget eklemeden ayarlar seçilir sonra bir pencere açılır oradan da uygulamalar seçilir. Masaüstüne uygulamaların kısayolu gelir. bu kısayolu tıklanarak uygulamalar açılır.

2. Uygulamalardan tümü seçilir. Ordan sırası ile ayarlar deposu seçili durmaya zorlaya basılır. Sonra geri çıkıp bu seferde ayarlar seçilip sırası ile önce önbelleği temizle ye sonra verileri temizleye basılır gelen uyarıya tamam denir. sonra ayarlar menüsüne tarih saat ayarı gelecektir.

Bazılarında işe yarıyor bazılarında ayarlar deposundaki tüm tuşlar pasifdurduğu için işe yaramıyor hocam bu yöntem.

BBNET
Geri