GM Tablete Navigasyon programı yükleyen varmı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xodeda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
@gamer99 pm attım.Sitede uygun gördüğünüz kişiler ile paylaşmanızda sakınca yoktur.(Öğrenciler hariç)

@cincer, arcboto pm attım.
Uygulayanlar sonucu yazarlarsa iyi olur.Yoksa konu eski sayfalara döner.

Programlayan' Alıntı:
hocam igo linkini pm ile gönderdim.
hocam çok teşekkür ederim.hemen kurdum ve denedim süper.ama tablet için sd kardistiyor
telefondada hafıza kartı olmadan kurulum olmadı şimdi ye kadar istanbul dahil zonguldak ve düzce illerinde telefondan denedim harika .tekrar çok teşekkür.

Hocam GM meb tablete kurdum.Açıklamalardaki gibi yaptım,şu an çalışıyor.

bylogi' Alıntı:
Programlayan' Alıntı:
hocam igo linkini pm ile gönderdim.
hocam çok teşekkür ederim.hemen kurdum ve denedim süper.ama tablet için sd kardistiyor
telefondada hafıza kartı olmadan kurulum olmadı şimdi ye kadar istanbul dahil zonguldak ve düzce illerinde telefondan denedim harika .tekrar çok teşekkür.
@bylogi;
Ben size pm atmadım.Diğer arkadaş atmış.Ben MEB GM öğretmen tabletine kurduğumu yazdım.Siz karıştırmışınız.Size şimdi gönderdim.

Deneyip kuran arkadaşlar buraya yazarlarsa yararlı olur,paylaşabilirsiniz.Gizli şeyler söz konusu değil,sadece başka site reklamı olmasının ve öğrenciler ile paylaşmanın doğru olmadığını düşünüyorum.Tablet dağıtımından sonra çekirge sürüsü gibi istila söz konusu.

Hocam size zahmet bana da pm atar mısınız? E-tab4'lere de uygulama yükleme yapabiliyor muyuz?

Ben hem igo kurup denedim hemde sygic kurdum ikiside şu an tablette duruyor hatta. İkisinden de memnunum yani iş görüyorlar.

BBNET
Geri