GM Tablet Kayıp

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar. öğrencimin tableti kayıp. öğrenci hocam arızalıydı size verdim diyor. ben de gelen arızalı tabletleri direk müdür yardımcısının odasına bırakıyodum. ordan kargoya veriyorduk.(normalde gelen tabletleri kayıt ediyordum ama geçen hafta 2 gün kayıt yapamamıştım.) kayıtda görünmüyor. ve odada da yok. arızalı tablet sayısı çok olduğu için O 2 gün içinde mi verdi hiç hatırlamıyorum. ne yapmalıyım.

kamera kayıtlarına bakın hocam duruyosa
öğrenci geliyor mu yanınıza.
ya da güvendiğiniz bir öğrenciyle araştırma yapın
doğru söylüyor diye.

inş başımda patlamaz. çocuk ben size vereli çok oldu hocam diyo. servisi aradım onlar 24 de size göndermişiz diyor. burda da bi terslik var. kafa kalmadı yaaa

nese1982' Alıntı:
mrb arkadaşlar. öğrencimin tableti kayıp. öğrenci hocam arızalıydı size verdim diyor. ben de gelen arızalı tabletleri direk müdür yardımcısının odasına bırakıyodum. ordan kargoya veriyorduk.(normalde gelen tabletleri kayıt ediyordum ama geçen hafta 2 gün kayıt yapamamıştım.) kayıtda görünmüyor. ve odada da yok. arızalı tablet sayısı çok olduğu için O 2 gün içinde mi verdi hiç hatırlamıyorum. ne yapmalıyım.

fatih-tablet-f281/pybs-tablet-kayit-calinti-bildirimi-t128626.html

hocam tutanakda neler yazılacak peki. suan görünürde pek geçerli bi nedenimiz yok. o yüzden tutanakla bitecek bişey gibi gelmiyor bana.durum sıkıntılı biraz.

BBNET
Geri