GM tablet face, yotube vb. sorunu

Kodla Büyü
yahu öğretmenler ne yapacak bu tabletlerle ben anlamadım herşeyi kapatarak ne olacak merak ediyorum

Program kendini kaldiriyor artik. USB girişi cihaz yönetiminde kirmizi gosteriyor. DNS yi değiştirdik diye cezami kestiler acaba.

tabletlerde guncelleme yapildiğini farketmişsinizdir.bbu sayede istedikleri programlari kaldırabIirler

WiFi connection diye bit program yuklemistim kaldirdilar am a shan jerseys giriyor. Program uygulamalarda yok' ayrica arkadaslara kurmak istedim fakat olmadi

arkadaşlar wifi connection manager kendi kendini kapatıyor veya kurulu değil diyor artık.
Bu işin çözümünü bulan var mı?

Şuan sizler youtubeye girebiliyor musunuz. Önerdiğiniz yöntemleri denedim ama bende işlemiyor. Güncel bir yöntem önerebilecek olan var mı?

Tabletlerin kendisi birer sorun zaten. Hepsi çöp cihazlar. Cihaz Yönetimi diye saçma bir kontrol yapana kadar hiç tablet vermeseler daha iyiydi. Kaç haftadır aktivasyon çıkmıyor tabletin birinde. Kaç kere resetledim tık yok. Kepazelik zaten öbürlerinin de çoğu şarj sıkıntısı yapmaya başlamış.

omd' Alıntı:
Tabletlerin kendisi birer sorun zaten. Hepsi çöp cihazlar. Cihaz Yönetimi diye saçma bir kontrol yapana kadar hiç tablet vermeseler daha iyiydi. Kaç haftadır aktivasyon çıkmıyor tabletin birinde. Kaç kere resetledim tık yok. Kepazelik zaten öbürlerinin de çoğu şarj sıkıntısı yapmaya başlamış.
Rootlamak istemiyorum çözüm bulamazsan en son rootlayacağım ama sanırım root edilenler sistemden görülebiliyormuş.
Her hafta 3-5 tane jarz soketinden dolayı garantiye gönderiyorum zaten. :)

Bence en son mdm vb. program kendi kendini kaldıracak ve bütün dertler son bulacak :P :P

Birçok arkadaşım tableti iade etmek istiyor. böyle bir hak var mıdır ?

Ben aldığım ilk bir iki gün kurcaladım o gün bugündür kullandığım yok.

webcevap' Alıntı:
Bence en son mdm vb. program kendi kendini kaldıracak ve bütün dertler son bulacak :P :P

Birçok arkadaşım tableti iade etmek istiyor. böyle bir hak var mıdır ?

Ben aldığım ilk bir iki gün kurcaladım o gün bugündür kullandığım yok.
İnsan kullanmak istiyor fakat engeller tabletten soğutuyor. Muhtemelen bir çok kişi root etti ama kimse ses vermiyor. :D

Root moot uğraşılmaz be müdür. Bozulana dedim kenara koyun dursun :D

peki tabletin güncellenmesini engellemek için ne yapmamız gerekiyor acaba bilen varmı. bari biz kurtaralım tabletimizi güncellenmeken. :!:

BBNET
Geri