GM tablet face, yotube vb. sorunu

Kodla Büyü

havin.de

Aktif Üye
Arkadaşlar tabletin gelmesiyle birlikte öğretmen arkadaşların soruları da başladı tabi. Youtub a girmiyor face e girmiyor, acrobat yüklenmiyor, flash player yüklenmiyor neden niye niçin..... Bunları açabilmek ya da yükleyebilmek için bilgi verebilecek olan?
Teşekkürler şimdiden.

puffin tarayıcısıyla dediğiniz sitelere giriş yapıyor.Ancak youtube de flash player sorunu var ücret istiyor.

hayır bir de işin ilginç tarafı ebanın sitesinin alt tarafta tweet, face ve youtube linklerini koymuşlar ama oraya giremeyecek öğrenci...

Hocam wifi connection manager i indir sonra DNS ayarlarini değiştir her yere giriyor ayrıca video izleyememe özelliği ortadan kalkiyor

savas3457' Alıntı:
Hocam wifi connection manager i indir sonra DNS ayarlarini değiştir her yere giriyor ayrıca video izleyememe özelliği ortadan kalkiyor
Hocam harikasınız. Face ve ytube a giriyorum

connection manager dan statik ip verip dnsleri değiştirince tüm browserlardan giriyor

Diğer öğretmenlere nasıl girildiğini söylemede. bi sakınca varmı. İsteyip duruyorlar

ben Googleplay den wifi bağlantı yöneticisini indirdim yükleniyor ama programın iconuna basınca program yüklü değil diyor var mı bu sorunla karşılaşan

Yüklü olan uygulama kendiliğinden kalkmis demekki hemen caktilar olayi.dun calisan wfi connection bugün calismiyor

evet dün çalışıyordu bugün gümlemiş. nasıl siliyor acaba wifi connection programını tabletten??

BBNET
Geri