Gm tab 5 tablet virüs sorunu ???

Kodla Büyü

btogretmeniyim

Site Gezgini
Çocuklar nasıl becermişse tabletlere sağlam bi virüs bulaştırmışlar, tablete reset atınca bile virüslerden kurtulamıyoruz. Görev yöneticisi de kayıp tablette görünmüyor, internette 1 tane videoda çözümü var o çözümün etkisi de 1 gün sürüyor sonra tablette tekrar virüs aktif oluyor. tablet reset atıp açılınca istenmeyen programlar çalışıyor istenmeyen sitelere giriyor. Dream Camera , Argo Browser ,Light Browser, pinkygirls, SexSlave , Çanak Okey , Talking Free Cat , Smart Booster Wifi ve daha bir sürü apk . resetten sonra kendi kendine tekrar aktifleşiyor.Şimdiye kadar Fabrika ayarlarına dön ve sıfırlayı denedim, reset attım ama bir türlü çözüm bulamadım, ne yapmalıyım ?

aynı sorun bizde de oldu hocam öğrenci clean master apk yükledim ondan öğle oldu dedi ben ayarlarda içerik lisanlarının tümünü kaldır yaptım etkisini biraz kırdı ama tam çözüm olmadı

Bizde de bir kaç öğrencide aynı sorun oluştu. Şuana kadar ben de bir çözüm bulamadım. Buradan paylaşımda bulunalım arkadaşlar.

Bizde de bir tane var henüz çözüm sağlayamadık elimizde rom olsa atar kökten çözüm sağlardık. Sanırım bu durumda servise göndermemiz gerekecek.

hasari' Alıntı:
Bizde de bir tane var henüz çözüm sağlayamadık elimizde rom olsa atar kökten çözüm sağlardık. Sanırım bu durumda servise göndermemiz gerekecek.

Geçen hafta karşılaştık bu sorunla. Okulda adam gibi net yok,fatih ağı bağlanmıyor vs vs vs... Baktım olmuyor servise yolladım,sorun çözülmüş bir halde geldi.(hasari hocamın dediği gibi elimizde rom olsa hiç sıkıntı değil)
not:öğrenciye tableti teslim edereken de sıkı sıkı tembihledim, oğlum otu .oku yükleme dedim. :D

tek çözüm servise göndermek :) servise gitgel 15gün 1 ay çocuk bidaha yüklemiyor zaten :D

BBNET
Geri