B biocgr Üye Mesajlar 7 18 Mart 2015 #1 bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımız servise göndermek istemiyorum neler yapılabilir bluetooth açılmıyor servisten yeni geldi cihaz
bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımız servise göndermek istemiyorum neler yapılabilir bluetooth açılmıyor servisten yeni geldi cihaz
larendeli Site Gezgini Mesajlar 52 8 Nisan 2015 #2 hocam sorun çözüldümü ne yaptınız, bizimde fabrika ayarlarına geri yüklediğimiz tabletlerde bluetooth açılmıyor ayrıca bugün nakil gelen öğrencinin birine yeni tablet verildi onun bluetooth da açılmıyor sorun ne olabilir.
hocam sorun çözüldümü ne yaptınız, bizimde fabrika ayarlarına geri yüklediğimiz tabletlerde bluetooth açılmıyor ayrıca bugün nakil gelen öğrencinin birine yeni tablet verildi onun bluetooth da açılmıyor sorun ne olabilir.
F fmg66 Aktif Üye Mesajlar 108 25 Mayıs 2015 #3 Arkadaşlar bu soruna hala çözüm bulan yok mu. Bu sebeple garantiyle uğraşmayalım.
G gcapan Site Gezgini Mesajlar 88 25 Mayıs 2015 #4 Az önce bir öğrenci tabletini internete bağladım. bluetooth sizlere ömür artık açılmıyor. sanırım yeni güncelleme kaynaklı.
Az önce bir öğrenci tabletini internete bağladım. bluetooth sizlere ömür artık açılmıyor. sanırım yeni güncelleme kaynaklı.