Giyotin Cam Balkon Yaptıran Var mı?

Kodla Büyü

schweppes1907

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar giyotin cam balkon yaptırmayı düşünüyorum önerir misiniz yaptırıp kullanan var mı ayrıca yasal mı teşekkürler

Site yaşamı ,müstakil ev kurallar yasalar değişir. M2 fiyatı 8-10 bin gibi marka vs fark ediyor.

Son düzenleme:
Benim de 25 m2 bir alanım var. Müstakil ev için yaptırmayı düşünüyorum. Ancak fiyatlar baya uçuk sanırım.

Merhaba arkadaşlar giyotin cam balkon yaptırmayı düşünüyorum önerir misiniz yaptırıp kullanan var mı ayrıca yasal mı teşekkürler
Apartmanda herkes normal taktıysa ve siz farklı takarsanız sıkıntı çıkabilir. Mesela biz apartmana ilk gelenlerdeniz. Toplantıda karar olarak cam balkonu herkes beyaz cam taksın dedik ama siyah takanlar var. Yarın birisi karar böyle değildi dese sıkıntı yaşar siyah takanlar. Hatta siyah takanlar arasında zamanında şiddetle beyazdan başka olmasın kesinlikle yamalı olmasın diyenler var.

😀

Fiyatları pahalı tek balkon muhtemelen 200-300 bin arası tutar.
Yok hocam 17-18 m2 için;
düz cama 45 bin,
ısı cam olana 60 bin,
giyotine de 105 bin fiyat verdiler(100 bin - 120 bin arası değişiyor) parasına çok takılmıyorum sadece sitede hep klasik cam balkon var ben de ondan istemiyorum sıkıntı yaratır mı bu durum onu merak ediyorum. Diğer komşular da düz şeffaf cam, koyu renk cam ve kahve cam olmak üzere 3 renk bulunuyor o konuda da birlik yok yöneticiye sorsam da yaptırma der bildiğinden de değil. Giyotin hem estetik duruyor hem de temizliği kolay klasik camlar gibi tek tek açmak zorunda değilsiniz tek tuşla kumandayla açılıp kapanıyor. Ben de yaptıran varsa fikir ve tavsiyesini merak ettim.

Yok hocam 17-18 m2 için;
düz cama 45 bin,
ısı cam olana 60 bin,
giyotine de 105 bin fiyat verdiler(100 bin - 120 bin arası değişiyor) parasına çok takılmıyorum sadece sitede hep klasik cam balkon var ben de ondan istemiyorum sıkıntı yaratır mı bu durum onu merak ediyorum. Diğer komşular da düz şeffaf cam, koyu renk cam ve kahve cam olmak üzere 3 renk bulunuyor o konuda da birlik yok yöneticiye sorsam da yaptırma der bildiğinden de değil. Giyotin hem estetik duruyor hem de temizliği kolay klasik camlar gibi tek tek açmak zorunda değilsiniz tek tuşla kumandayla açılıp kapanıyor. Ben de yaptıran varsa fikir ve tavsiyesini merak ettim.
Ben dün beyaz yaptırdım. Sonra kendim ısı yalıtımı için film çektim. Yaptırırken camcı, hocam beyaz yap istediğin renge film çekebilirsin demişti. Yıllar sonra siyah film çektim. Sıcağı epey kesti. Şimdi soldu ama hala sıcağa etkisi oluyor. Yarın canım istese maviye de çevirebilirim.

yönetici sıkıntı çıkarırsa tapuya gidip yönetim planını isteyin. yönetim planında cam balkon için madde yoksa yöneticiye söyleyin, benim giyotine sıkıntı çıkarırsanız herkesi şikayet ederim diyin. onlar toplanıp yönetim planını değiştirene kadar siz şikayetiniz yaparsınız

ilksms
Geri