Gitmezsek n'olur?

Kodla Büyü

halisserhat

Aktif Üye
Arkadaşlar bana bir hizmet içi eğitim çıkmıştı. Rapor da almadım; gitmedim de; bazı işlerim var diye. Acaba hakkımda soruşturma açılır mı? Ya da bir sıkıntı çıkarırlar mı? Buna benzer bir olay yaşayan var mı aranızda?

Hocam gitmek isteyip gidemeyen birinin yerini doldurdun sadece. Sanırım bundan sonra hizmetiçi eğitim çıkma ihtimali iyice düşer.

halisserhat' Alıntı:
Arkadaşlar bana bir hizmet içi eğitim çıkmıştı. Rapor da almadım; gitmedim de; bazı işlerim var diye. Acaba hakkımda soruşturma açılır mı? Ya da bir sıkıntı çıkarırlar mı? Buna benzer bir olay yaşayan var mı aranızda?

Yani diyorsun ki: "Padişahın Kızını Almaktan Daha İyi Bir Şey Var; Padişahın Kızını Verseler De Almamak!"

benım bıldıgım kadarıyla görevlendirdiğiniz bir göreve gitmemek gibidir isterlerse soruşturma açabilirler ama örneğini görmedim

görevli izinli olarak gidiyorsun yani birisi gıcık olsa ve hakkında soruşturma açsa mazeretsiz görev yerine gitmeme ile aynı anlam taşıyor, hatta arkası sağlam olsa da 9 günden fazla bir eğitim olsa istifa etmiş sayılıp, mesleğe güle güle bile dersin hocam

gitmediysen keşke rapor alıp kendini sağlama alsaydın

BBNET
Geri