Giris Ucreti Olmadan Satilan her Urunden %5 kazanma Şansı

Kodla Büyü

paradox99

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar herhangi bir başlangıç ücret i olmadan aldiginiz ya da sizin araciliginizla satilan urunun puaninin % 5 ini nakit olarak kazanmak ister misiniz.
AYRINTI ISTEYENE OZEL MESAJ ATACAGIM...
HAYIRLI GÜNLER. ...

Ortakların Yönetim Panellerini Açmaya başladım... Düşünen olursa irtibata geçelim...

pegasus777' Alıntı:
Özele ne gerek var hocam burdan paylaşın herhangi bir çekinceniz yoksa...

Hocam çekinecek bişey yok..

Size bir yönetim paneli açıyoruz, ve belirlediğiniz bir nicki sayfaızın adresinin sonuna ekleyerek sizin alanınızı oluşturuyoruz. örneğin www.htavm.com/ahmet

Başlangıç Ücreti yok..

Örneğin 1000 tl lik bir ürün aldınız bunun 500 puanı var, sizin kazancınız %5 ve ayın 25 inde hesabınıza yatan bu alışverişten 25 tl. Sadece tavsiye etmek size kalan...

Ürünlerde iade yapılabiliyor, garantili değişim yapılabiliyor.. Bu işe başlarken ilk kendime telefon aldım sonra tavsiyeye başladım.. Bu arada bende bilgisayar öğretmeniyim... Bu işi yapmanın hiç bir sakıncası yok

Zamanını çaldığım arkadaşlar kusura bakmasınlar. Belki bir arkadaş 3-5 kuruş kazanır diye yazdım.

Peki benim kar ım ne? Mağazamdan yapılan alışveriş puanlarından %10 kazanıyordum. Satış ortağımla karı paylaşıyoruz. Sizin yaptığınız satıştan %5 kazanıyorum. Tabi ben bu işe girerken bi ücret ödedim sizlerde bu ücret olmayacak..

İyi günler...

BBNET
Geri