Giden Öğrenci Tableti Aktivasyonlarını İptal Etmiyorlar

Kodla Büyü
hocam giden öğrencinin tabletini almıyoruz ki öğrenci tasdik name almadıysa ve bişekilde örgün öğrenim dışına çıkmadıysa...
düşünsenize siz şimdi o kullanılmış eski tabletleri başka öğrencilere vereceksiniz.
ama haklısnız bu aktivasyon işleri pek sıkıntılı, bazen yanlışlıkla aktivasyon edilebiliyor tabletler.
bt il koordinatörüne böyle bir yetki verilmesi gerek diye düşünüyorum. mdm@eba yetersiz kalıyor yetişemiyor bu işlere.

ademola' Alıntı:
hocam giden öğrencinin tabletini almıyoruz ki öğrenci tasdik name almadıysa ve bişekilde örgün öğrenim dışına çıkmadıysa...
düşünsenize siz şimdi o kullanılmış eski tabletleri başka öğrencilere vereceksiniz.
ama haklısnız bu aktivasyon işleri pek sıkıntılı, bazen yanlışlıkla aktivasyon edilebiliyor tabletler.
bt il koordinatörüne böyle bir yetki verilmesi gerek diye düşünüyorum. mdm@eba yetersiz kalıyor yetişemiyor bu işlere.

Hocam giden öğrenci derken, açık liseye kayıt yaptıran, örgün eğitim dışına çıkan ve gittiği okulda fatih projesi olmadığı için tableti geri alınan öğrencilerden çalışanlarını ilçe 10.sınıf öğrencilerine dağıtmamızı istemiş...

Biz de giden öğrencilerden alıyoruz tabletleri (tabi gittiği okulda proje uygulanmıyorsa). Tabletleri geri almak da sıkıntı,kimisi kalemi kaybetmiş oluyor,kiminin kılıf yırtılmış oluyor,şarj kaplosunu kaybeden var...Ben öğrenci olsam kullanılmış tablet vermelerini istemem şahsen ama mebin işleri işte :shock: :shock:

ademola hocama kesinlikle katılıyorum.

Ayrıca bizimde arızadan gelen tabletimiz kesinlikle aktif edilmiyordu. ilk olarak tablet@eba ya öğrenci tc ve eba şifre içeren mail attım. sonra mdm@eba dan tablet seri no istediler. yaklaşık 15 gün sonra sorun çözüldü.

BBNET
Geri