I Internet Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,426 12 Haziran 2013 #1 bugün birinde gördüm aralarında 3G ve internet hattı üzerinden telsiz telefon gibi konuşuyorlardı. dinledik hatta biraz dalga geçtik biz de konuştuk, programın ismini unutttum kuracaağım şimdi, neydi bilen var mı_
bugün birinde gördüm aralarında 3G ve internet hattı üzerinden telsiz telefon gibi konuşuyorlardı. dinledik hatta biraz dalga geçtik biz de konuştuk, programın ismini unutttum kuracaağım şimdi, neydi bilen var mı_
OZOGUL Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 833 12 Haziran 2013 #3 Re: Ynt: Gezi direnişçilerinin kullandığı haberleşme programı? Zello arkadaşlar. Bbnet grubu adminimiz tarafından oluşturulmuştur. Grup Bbnet Parola bbnet
Re: Ynt: Gezi direnişçilerinin kullandığı haberleşme programı? Zello arkadaşlar. Bbnet grubu adminimiz tarafından oluşturulmuştur. Grup Bbnet Parola bbnet
M melih444 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 290 12 Haziran 2013 #4 fring.whatsapp,viber,google talk , voip telefonunuzun özelliğine göre seçim yapabilirsiniz galiba.
sert_hard Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 941 12 Haziran 2013 #5 Re: Ynt: Gezi direnişçilerinin kullandığı haberleşme programı? OZOGUL' Alıntı: Zello arkadaşlar. Bbnet grubu adminimiz tarafından oluşturulmuştur. Grup Bbnet Parola bbnet Genişletmek için tıkla ... Evet Zello o program, arada iyi matrak kanallar var, fıkra şiir masal falan paylaşıyorlar.
Re: Ynt: Gezi direnişçilerinin kullandığı haberleşme programı? OZOGUL' Alıntı: Zello arkadaşlar. Bbnet grubu adminimiz tarafından oluşturulmuştur. Grup Bbnet Parola bbnet Genişletmek için tıkla ... Evet Zello o program, arada iyi matrak kanallar var, fıkra şiir masal falan paylaşıyorlar.
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,036 12 Haziran 2013 #6 duyurularimiz-f3/zello-bbnet-t113305.html
I Internet Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,426 13 Haziran 2013 #8 Bu zello yeni üye kaydı yapınca "unknown error occured" hatası veriyor ? :?: