Muzilla Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 638 9 Ocak 2010 #1 Öğrencilerinize SBS 'ye kaç gün kaldığını hatırlatın (Türkçeleştirilmiş) Modül ayarlarından saniye de saydırabilirsiniz :+1: Ekli dosyalar mod_ulti_counter.zip mod_ulti_counter.zip 10.1 KB · Görüntüleme: 631
Öğrencilerinize SBS 'ye kaç gün kaldığını hatırlatın (Türkçeleştirilmiş) Modül ayarlarından saniye de saydırabilirsiniz :+1:
suferi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 574 9 Ocak 2010 #2 teşekkürler. lise sitesi bende. ilköğretim olsa hemen yayınlarım güzel modul.
Muzilla Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 638 28 Mart 2011 #5 turboaga' Alıntı: bişey göremiyorum. Genişletmek için tıkla ... bişey göremiyorum derken... modül mü çalışmıyor, yoksa fatmapaksen.tk yayında diil artık
turboaga' Alıntı: bişey göremiyorum. Genişletmek için tıkla ... bişey göremiyorum derken... modül mü çalışmıyor, yoksa fatmapaksen.tk yayında diil artık
nicivo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 448 13 Nisan 2011 #6 Muzilla' Alıntı: Öğrencilerinize SBS 'ye kaç gün kaldığını hatırlatın (Türkçeleştirilmiş) Modül ayarlarından saniye de saydırabilirsiniz :+1: Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler
Muzilla' Alıntı: Öğrencilerinize SBS 'ye kaç gün kaldığını hatırlatın (Türkçeleştirilmiş) Modül ayarlarından saniye de saydırabilirsiniz :+1: Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler
Muzilla Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 638 13 Nisan 2011 #8 blackpeace123' Alıntı: hocam sample yok mu Genişletmek için tıkla ... hocam localde deneseniz, örnek site artık yayında diil
blackpeace123' Alıntı: hocam sample yok mu Genişletmek için tıkla ... hocam localde deneseniz, örnek site artık yayında diil
C cahraz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 747 16 Ocak 2015 #9 arkadaşlar index.html ye tıklıyorum ama bişey göremiyorum.yanlış yaptığım şey ne?