sanalomer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 918 17 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar varsa eksikleri bildirmenizi rica ederim. Ekli dosyalar 2013-2014 eğitim bölgesi sene sonu zümre_bbnet.zip 2013-2014 eğitim bölgesi sene sonu zümre_bbnet.zip 25.2 KB · Görüntüleme: 237
M mdio Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 585 17 Haziran 2014 #6 eğitim bölgesi sene sonu zümresini de ilk defa duyuyorum. 1. 2. dönem başlangıcındakine gittik de sene sonu pes vallahi süper yaaa
eğitim bölgesi sene sonu zümresini de ilk defa duyuyorum. 1. 2. dönem başlangıcındakine gittik de sene sonu pes vallahi süper yaaa
sanalomer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 918 17 Haziran 2014 #7 mdio' Alıntı: eğitim bölgesi sene sonu zümresini de ilk defa duyuyorum. 1. 2. dönem başlangıcındakine gittik de sene sonu pes vallahi süper yaaa Genişletmek için tıkla ... Hocam, öğretmenlikte ilk yılınız ise ilk kez duymanız normal.
mdio' Alıntı: eğitim bölgesi sene sonu zümresini de ilk defa duyuyorum. 1. 2. dönem başlangıcındakine gittik de sene sonu pes vallahi süper yaaa Genişletmek için tıkla ... Hocam, öğretmenlikte ilk yılınız ise ilk kez duymanız normal.