okyanus41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 466 20 Kasım 2009 #1 BT sınıfımdaki bazı bilgisayarlarda açıldıktan bikaç dk sonra generic host process win32 services diye bir pencere açılıyor ve gönderme dediğimde bilgisayar kilitleniyor. bu sorunu nasıl çözebilirim? cevaplarınız için çok teşekkürler
BT sınıfımdaki bazı bilgisayarlarda açıldıktan bikaç dk sonra generic host process win32 services diye bir pencere açılıyor ve gönderme dediğimde bilgisayar kilitleniyor. bu sorunu nasıl çözebilirim? cevaplarınız için çok teşekkürler
hayaletxxx Aktif Üye Mesajlar 103 20 Kasım 2009 #2 hocam güvenlik duvarının açık olduğundan emin olun eğer açıksa :güvenli modda açın xp yi güncelleştirin o hatanın patch ini yapmıştı microsoft
hocam güvenlik duvarının açık olduğundan emin olun eğer açıksa :güvenli modda açın xp yi güncelleştirin o hatanın patch ini yapmıştı microsoft
okyanus41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 466 20 Kasım 2009 #3 indirebileceğimiz bir şekli var mı acaba hocam
hayaletxxx Aktif Üye Mesajlar 103 20 Kasım 2009 #4 buyrun hocam http://download.windowsupdate.com/msdow ... 6FBCDF.exe burdan indirebilirsiniz
volkankey Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,897 20 Kasım 2009 #6 genelde virüsden kaynaklanıyordu bu hata temiz bi formattan sonra image alıp tüm bilgisayarlara yükleyin derim sorun çözülmezse
genelde virüsden kaynaklanıyordu bu hata temiz bi formattan sonra image alıp tüm bilgisayarlara yükleyin derim sorun çözülmezse
okyanus41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 466 20 Kasım 2009 #7 tertemiz zannettiğim bir windows kurmuştum ve imajla tüm bilgisayarlara yükledim bu hatayı vermeye başladı. şaşırdım
tertemiz zannettiğim bir windows kurmuştum ve imajla tüm bilgisayarlara yükledim bu hatayı vermeye başladı. şaşırdım