generel mobile tablet reset atmıyor????

Kodla Büyü

dincer0182

Site Gezgini
arkadaslar herkese selam, sürekli olarak yaptıgım bir işlembir tablette yemedi....
factory reset dedikten sonra "siliniyor" ekranı geliyor fakat kapanıp açılınca "reboot" ekranına girmeden tekrar tabletin son hali ile açılıyor ve hiçbirşey silmemiş oluyor... varmııı bunun çözümünü bilen???*

Aynı sorunu ben de yaşadım hocam aynı tablete iki defa reset atayım dedim yemedi arıza kaydı açmadan bir daha denedim üçüncü de oldu bence biraz daha deneyin.

bu arada arkadaslar düğmelerden reset atmıyor ama tabletin içinde tableti sıfırlayabilirsiniz tabi ki

Bende de bir öğrenci pin koymuş unutmuş kaç defa reset atmayı denedi isem atmadı ne yapacağız acaba...

Sanırım son güncelleme ile onuda kapattılar en son öğretmen bilgisayarını sıfırlamıştım (yaklaşık 1 hafta önce) Bu hafta içinde gelen öğrencilerin hiçbiri "factory reset" ile sıfırlanmadı.

Factpry reset işlemittamamlandıktansonra cache redet var en alttaki sseçenekonu da yyapin düzenliyor en azindan bende ddüzeldi.

Öğrenci tabletin şifresini unuttuğu için bizde resetlemek istedik ama reset gerçekleştiği halde ekran şifresi istemeye devam ediyor. Tepla ile görüştüm bazı kısıtlamalar var dediler. Hiç uğraşmayın garantiye yollayın dediler ve bizde yolladık hocam. Bence sizde çok kasmayın yollayın garantiye. Reset attığım halde ekran şifresi kalkmıyordu..

Reset atacağınız tabletin şarjının tam olmasına dikkat edin arkadaşlar pil %50'nin altındaysa özellikle sıkıntı çıkabiliyor

siliniyor diyor takılı kalıyordu ben de güç dügmesine bastım devam etti...reset attı hehe:) ne kadar şaçma...

Bende de ayni silinti oldu, format attim duzelmedi. Daha sonra tekrar format attim ve ardından cache reset yaptim düzeldi.

arabellek resetlemek geçiçi bellek alanını formatlama sanırım.işlemciler de cache bellek olur...bellek hatasını sıfırlamadır heralde.zaten o yuzden thorndake sagolsun dedim.her ihtimali dene uzman degilsen :D

5. format atma denememde hala formatlamayı tamamlamadan yeniden başlıyor. cache resetde de aynısını yapıyor. yok mu çözümm???

BBNET
Geri