Generali Zorunlu trafik sigortası

Kodla Büyü

soouuk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
generali'den arayıp zorunlu trafik sigortam için 220 TL teklif verdiler. Sigortam net ise en ucuz fiyatı 340 TL olarak verdi Maphre sigortadan çıkıyor en uygun fiyat dediler. Generali'den daha uygun teklif aldığımı söyleyince, O firma yeni bir firma,sorun yaşamanızı istemeyiz falan gibi şeyler söyledi. henüz generali sözleşmesi elime geçmedi ama o firmayla ilgili deneyimi olan var mı?

internetten araştırdığımda da Generali sigorta ile ilgili herhangi bir şikayet görünmüyor.Uygun gibi?

Hocam benim de sigortam generaliden. Sigortamı yapan kişi uzun süredir tanıdığım ve bu işte deneyimli bir abim. Henüz sigorta ile işim olmadı ama sıkıntı yaşayacağımı da düşünmüyorum.

arkadaşlar generali yurtdışındaki en büyük sigortalardan birisi türkiyeye bir kaç sene oldu geleli. İtalyan firması olduğunu biliyorum. Bende yaptırıyorum güvenebilirsiniz. ama bu başlık biraz yersiz gibi olmuş.

En önemli nokta şu trafik sigortası sizin hasarı ödemiyor. Karşı tarafın hasarını ödüyor. Karşı tarafın sigortasıda sizin sigortayı ödüyor.Bu yüzden cok önemli değil en ucuz kimse siz onu seçin.

Eğer kasko olsaydı irdelemenizde fayda vardı.

evet en ucuzunu seçmek mantıklı bu konuda haklısınız fakat , en basitinden yol yardımı alıp alamayanlardan expertizi bekleyenlerden ve kaç günde gelip gelmediğinden farklı durumlarda hsarlarda falan hangi firma daha iyi müşteri memnuniyeti veriyor anlaşma yoluna gidiyor bunlarada bakmalı internetten araştırmalı , başınıza olay geldikten sonra sonra sigorta hakem heyetimidir nedir onlarla ugrasmayın derim , benim sigortamda generalide en ucuzu çıkıyor ama ben bir fazla olsun diyorum axa dan yaptırıyorum experdi falan tamir olaylarında şunu yap bunu ekle bunu çıkar yol yardımı konusunda çok şükür bi sıkıntı çıkarmadılar simdiye kadar

Komisyonu kendileri almak için size ayak yapıyorlar boşverin ucuz olanı yaptırın.

Trafik sigortasının kendi arabanız ile pek alakası olmaz. Allah göstermesin bir kaza yaptığınızda poliçeniz devreye girer tabi karşı tarafın hasarını gidermek için. Tazminat rakamlarını kontrol edin sıkıntı yok ise hangi firma olduğunun da önemi yok demektir. Kasko değil sonuçta...

Geçen yıl ben de Generaliden yaptırdım, işim olmadı ama en uygun fiyatı onlar verdi

Kaskoyu uygun olduğu için Generali den yaptırdım. Geçen gün köpeğe çarptım. Aracım serviste. aracım servisten çıkana kadar bana bir araç tahsis ettiler. Problem yaşamadım.
Generali ile ilgili şöyle bir duyum almıştım:
Eğer aracınız pert olursa Ödemeyi biraz geç yapıyorlarmış (30-40 gün)

Yalnız sigortamnet te çıkan fiyatlar yüksek reklamlara bakmayın
bulunduğunuz yerde çeşitli firmalarla çalışan bir sigortacı bulup teklif alın tek firmayla çalışanlar genelde yüksek fiyat çıkarıyor

Generaliden sigorta yaptircak olan varsa haberleselim. 45 tl hepsiburada.com da hediye ceki veriyorlar. Referans olabilirim.

2004'te sıfır aldığımız arabamızın sigortası generali idi. Ülkeye gireli 10 yılı geçkindir.

BBNET
Geri