General Mobile etab 5 için Kılıf

Kodla Büyü

yakuphan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
e-Tab 5 tabletleri geçen hafta dağıttılar. Beraberinde cep telefondakilere benzer slikon bir kılıf geldi. Ekranı falan korumayacak bir kılıf.
Alış veriş sitelerine baktığımda pek uyumlu bir kılıf göremedim. Inca'nın evrensel modelleri var ama arka kamerada sıkıntı yaratabilir gibi göründü.
Sizler ekranı da koruyabilecek kapaklı kılıflardan bulabildiniz mi ya da önerebileceğiniz bir yer, ürün var mı?

Hocam mika gibi sert plastik bir gizli ayaklı kılıf daha olmalıydı.
Ben de klavyeli kılıf aradım bulamadım. Aksesuarcıda ellibin çeşit vardı ama 10.1 için yoktu. Eleman dedi pek gitmiyor getirmiyoruz. Bir de markaya göre bakmak lazım dedi. Kamera vb. yerler degişik noktalarda oluyormuş.

Aynen sıkıntı kameradan kaynaklanıyor. Yoksa bu inca'nınki bayağı iyi görünüyor. Ancak onun da arka kamera yeri kenarda, bizim tablette ise ortada. Bir de şarj girişini en olmayacak yere koymuşlar, bu nedenle kılıfa koysak bu sefer de kılıftan çıkarmadan şarj etmek mümkün olmayacak. Tablet'i özellikle saçma şekilde üretmişler diye düşünmeye başladım.

Kamera yerini keskin bir maket bıçağı ile estetik bir şekilde siz kendiniz açamaz mısınız?

can123' Alıntı:
http://www.gittigidiyor.com/ipad-tablet-aksesuar/canta-kilif-aski?k=general+mobile
Burda birkaç tane gördüm ama fiyatlari biraz pahalı gibi.
Bu ürünlerin çoğunu incelemiştim.
Ürünlerin çoğunda e-tab 5 yazsa da ürün resimleri farklı bir tablete ait ya da başlık ile ürün açıklamaları tutarsız. Fiyatları da pahalı geldi. Anlayacağınız pek güvenememiştim.
Tekrardan bir bakayım.
Başlığı açma amacım; bizden önce tablet ve kılıf almış arkadaşlardan fikir almaktı.

BBNET
Geri