coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,971 30 Mart 2021 #1 General Mobile e-tab 20 tablette mikrofondan ses hiç gitmiyor. Nasıl çözebilirim? Ses kaydedici de hiç ses kaydolmuyor.
General Mobile e-tab 20 tablette mikrofondan ses hiç gitmiyor. Nasıl çözebilirim? Ses kaydedici de hiç ses kaydolmuyor.
demidembo Aktif Üye Mesajlar 215 30 Mart 2021 #2 Bizde de aynıydı. Formatladım yine çözülmedi. Garantiye gitti geldi hocam.
M mudamet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 716 30 Mart 2021 #3 Ayarlar - izinler bölümünden bahsettiğiniz uygulamalara mikrofonu kullanmaları için izin verdiniz mi?
Ayarlar - izinler bölümünden bahsettiğiniz uygulamalara mikrofonu kullanmaları için izin verdiniz mi?
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,971 30 Mart 2021 #4 mudamet' Alıntı: Ayarlar - izinler bölümünden bahsettiğiniz uygulamalara mikrofonu kullanmaları için izin verdiniz mi? Genişletmek için tıkla ... Evet hocam. Bütün uygulamalar için izin verdim.
mudamet' Alıntı: Ayarlar - izinler bölümünden bahsettiğiniz uygulamalara mikrofonu kullanmaları için izin verdiniz mi? Genişletmek için tıkla ... Evet hocam. Bütün uygulamalar için izin verdim.