kursiyerde vardı inceledim. galaxy s3 mini tavsiye ederim.
32 gb harici aldımı o sıkıntı ortadan kalkıyor hocamahmetfx' Alıntı:Fiyatın artmasının sebebi 16GB'lık modelin artık satılır olmasından kaynaklanıyor. Önceki 4GB idi sanırım. Genel olarak güzel bir telefon, bol özellik, geniş ekran ve GM güncelleme desteği. En büyük eksiği 4GB dahili hafızası olmasıydı onu da 16GB'lık modelde çözdüler zaten.
muratci' Alıntı:Özellikle fiyat performans güzel. Bende buna dayanarak sipariş verdim. Hizlial.com. Salı geldi. Açtım çalıştırdım, ekranın altında yoğun bi koyuluk farkettim. Geri paketledim. Değişim talebi yaptım. Dönen olmadı. Mesajlarıma cevap alamadım. Bende kargoyla gönderdim. Şimdi hizlial dan mesaj gelmiş kontrolleri yaptık ürününüzü size geri gönderiyoruz diye.
Muhtemelen aynı ürünü geri gönderiyorlar. 600 lirayı çöpe atmış gibi olduk. Fiyat iyi ama türkiye pazarına arızalı defolu ürünleri discovery adı altında yollamışlar belli ki. Orjinal adı blu life gibi bişeydi. Aynı ürün geri gelirse tüketici mahkemesi yolu göründü bana.
mnn' Alıntı:boşverin hocam.. s3 miniye nasıl rakip olabilir.. ben tavsiye etmem.. Vestel akıllı cep telefonu çıkartıyor.. ha Vestel ha gd.. ikiside milletin üç kuruş parasına göz diken firmalar...
Bence yorumları tam okumamışsınız. Radyosu var sadece uygulamasını indirmeniz gerek google playden. Sonrasında kulaklığı takıp radyo kullanılabiliyor.sinan36' Alıntı:inceledim ,yorumları okudum ama radyo yok muş bence büyük bir eksiklik .
Telefonu alalı 3 ay oldu ve toplamda bu üçüncü güncelleme. Gayet başarılı güncellemeler yanyınlandı. Cihaz sonrası yazılım desteği gayet güzel.collision' Alıntı:arkadaşlar bende bundan 1.5 sene önce f/p canavarı huawei ideos x5 almıştım..gerçekten harikaydı, almadan önce internetteki tüm yorumları okumuştum, zamanla sorunlar çıkmaya başladı , forumlardan gördüğüm kadarıyla da fabrikasyon dan kaynaklanan bir problem vardı ama genelde kullanıcıların değişim talebini kabul etmediler.. android froyo sürümü vardı aldığımda üzerinden kaç versiyon güncelleme çıktı bizim şirket bu telefona güncelleme çıkarmadı ,,allah tan gönüllü bi kaç geliştirici vardı ki rom çıkardılar bu telefon için..
sonuç olarak şunu öneririm android almayın yok eğer alacaksınız marka bir telefon samsung,lg,htc gibi ürettiği cihaza satış sonrası da destek veren bir marka telefon alın
muratci' Alıntı:Özellikle fiyat performans güzel. Bende buna dayanarak sipariş verdim. Hizlial.com. Salı geldi. Açtım çalıştırdım, ekranın altında yoğun bi koyuluk farkettim. Geri paketledim. Değişim talebi yaptım. Dönen olmadı. Mesajlarıma cevap alamadım. Bende kargoyla gönderdim. Şimdi hizlial dan mesaj gelmiş kontrolleri yaptık ürününüzü size geri gönderiyoruz diye.
Muhtemelen aynı ürünü geri gönderiyorlar. 600 lirayı çöpe atmış gibi olduk. Fiyat iyi ama türkiye pazarına arızalı defolu ürünleri discovery adı altında yollamışlar belli ki. Orjinal adı blu life gibi bişeydi. Aynı ürün geri gelirse tüketici mahkemesi yolu göründü bana.