teknkogretmen' Alıntı:Sevgili Hocalarım, yazdıklarınızı okudum fakat benim bir sorum olacak.
Cuma günü okuldan General Mobile tabletimi alıp eve getirdim. Az önce de açıp aktif etmek istedim fakat evdeki modemime bağlanamıyorum. Wifi şifremi girdiğimde modem isminin yanında * karakteri çıkıyor fakat 'Ağ Aktif Değil' diyor.
Tableti aktif etmek bir yana internete bile bağlanamadım ben. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dediğin yol calisiyor hicbir programa gerek olmadan hallediyor ancak bu yolu da engellemesinler yukaridanconquest014' Alıntı:Widget'lardan ayarlar simgesini ana ekrana kısayol olarak oluştururken kablosuz seçeneğini seçiyoruz ve kablosuz-wifi ekranına kısayol oluşturmuş oluyoruz.Ordan da bağlı bulunduğumuz wireless ismine basılı tutarak "ağı değiştir" menüsünden DNS ayarlarını değiştirip meb engelini kaldırabilirsiniz.
Teşekkürler hocam fakat normalde meb hattı dışında kablosuz ağ kullanmak kapatılmış mı yaniconquest014' Alıntı:Widget'lardan ayarlar simgesini ana ekrana kısayol olarak oluştururken kablosuz seçeneğini seçiyoruz ve kablosuz-wifi ekranına kısayol oluşturmuş oluyoruz.Ordan da bağlı bulunduğumuz wireless ismine basılı tutarak "ağı değiştir" menüsünden DNS ayarlarını değiştirip meb engelini kaldırabilirsiniz.
bayramyavas43' Alıntı:Teşekkürler hocam fakat normalde meb hattı dışında kablosuz ağ kullanmak kapatılmış mı yaniconquest014' Alıntı:Widget'lardan ayarlar simgesini ana ekrana kısayol olarak oluştururken kablosuz seçeneğini seçiyoruz ve kablosuz-wifi ekranına kısayol oluşturmuş oluyoruz.Ordan da bağlı bulunduğumuz wireless ismine basılı tutarak "ağı değiştir" menüsünden DNS ayarlarını değiştirip meb engelini kaldırabilirsiniz.
bayramyavas43' Alıntı:teknkogretmen' Alıntı:Sevgili Hocalarım, yazdıklarınızı okudum fakat benim bir sorum olacak.
Cuma günü okuldan General Mobile tabletimi alıp eve getirdim. Az önce de açıp aktif etmek istedim fakat evdeki modemime bağlanamıyorum. Wifi şifremi girdiğimde modem isminin yanında * karakteri çıkıyor fakat 'Ağ Aktif Değil' diyor.
Tableti aktif etmek bir yana internete bile bağlanamadım ben. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aynı sorunla karşılaşıp çözüm bulabilen var mı ben bulamadım da![]()
byrak' Alıntı:bayramyavas43' Alıntı:teknkogretmen' Alıntı:Sevgili Hocalarım, yazdıklarınızı okudum fakat benim bir sorum olacak.
Aynı sorunla karşılaşıp çözüm bulabilen var mı ben bulamadım da![]()